Life

Vestea momentului vine din Camerun! Am aflat planul secret al lui Karym și soția lui, prințesa africană Amina

Prințesa africană căsătorită cu un cunoscut artist de la noi se mută în România! FANATIK a aflat detalii despre cuplul momentului.
18.03.2024 | 17:35
Vestea momentului vine din Camerun Am aflat planul secret al lui Karym si sotia lui printesa africana Amina
Karym și prințesa africană, planuri mari de viitor, după căsătorie. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Karym și prințesa africană Amina plănuiesc mutarea femeii în România! FANATIK a aflat ultimele noutăți despre cel mai surprinzător cuplu monden, care a uimit showbiz-ul!

Karym și prințesa africană Amina, planuri uriașe după nuntă! De ce nu sunt împreună după căsătorie

Karym și prințesa africană sunt acum separați, asta din cauza birocrației celor două țări, Camerun și România! Amina, tânăra care i-a furat inima cântărețului din Brăila este pusă pe alergătură de câteva săptămâni bune pentru ca toate documentele să fie în regulă în obținerea vizei de România.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, au apărut niște mici sincope în planul mutării camerunezei în țara noastră, niște obstacole pe care nici Amina și nici Karym n-au putut să le prevadă.

Au existat niște probleme la ambasadă, care se află în Nigeria, instituția fiind închisă câteva luni din lipsă de… ambasador. Situația a fost rezolvată, în cele din urmă, și ambasada s-a redeschis de curând.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, așa că timpii s-au cam decalat. Cert este că Prințesa Amina va veni în săptămânile următoare în România. În țara noastră, Karym și aleasa inimii sale vor locui împreună, la București. Momentan, și Karym e ocupat cu treabă, la Brăila, pregătind documentele necesare pentru viza femeii sale.

Amina va locui la București cu artistul. Cum se înțelege prințesa cu băiatul lui Karym

FANATIK a mai aflat un alt lucru interesant despre relația dintre prințesa care urmează să se stabilească și România și artist. Femeia îl va cunoaște pentru prima dată, în carne și oase, pe feciorul lui Karym, Angel, în vârstă de 15 ani. Cântărețul își crește singur fiul de ani buni, iar de acum băiatul abandonat de cea care i-a dat viață va avea o mamă cu normă întreagă, una de viță nobilă!

ADVERTISEMENT

Amina și Angel au avut ocazia să vorbească, grație tehnologiei. Soția lui Karym s-a văzut pe cameră cu fiul artistului și, din cele aflate de FANATIK, se înțeleg extraordinar de bine. Karym a vorbit, de curând, despre cât de dedicat este ca tată.

„În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat!

ADVERTISEMENT

Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer. Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

M-am axat pe filtrarea informației. E un luptător, e plin de energie, iar pe viitor își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist. Momentan, am căzut de comun acord că Liceul cu Program Sportiv din Brăila este varianta cea mai bună pentru planurile sale de viitor”, ne-a spus Karym.

Soția lui Karym, cu care muzicianul vrea să facă nuntă și după tradițiile creștine, ea fiind musulmană, provine dintr-o familie de monarhi africani. Ea este, de fapt, verișoara lui Nabil Mbombo Njoya, actualul suveran al Camerunului, în vârstă de 30 de ani. Practic, tatăl ei și tânărul rege camerunez sunt frați.

ADVERTISEMENT