Fotbal international

Manchester City nu a renunțat la Lionel Messi! Ce avantaj are liderul din Premier League

09.02.2021 | 13:33
Manchester City nu a renuntat la Lionel Messi Ce avantaj are liderul din Premier League
Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City. Îl convinge pe Lionel Messi? Sursa foto: Goal.com
ADVERTISEMENT

Transferul lui Lionel Messi la PSG ar putea fi compromis. Aparent iminentă, trecerea argentinianului pe Parc des Princes ar putea fi deturnată de Manchester City.

Liderul din Premier League a adoptat o poziție mult mai rezervată în ceea ce privește șansele ca Messi să ajungă pe Etihad Stadium, spre deosebire de campioana Franței care a mediatizat excesiv posibilul transfer al starului argentinian.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la ESPN susțin că Messi nu este deloc încântat de strategia lui PSG de a obține semnătura celui mai bine plătit fotbalist al planetei.

Manchester City nu a renunțat la Lionel Messi

Americanii de la ESPN dau încă o dată peste cap calculele șanselor lui Messi de a semna cu PSG. După Neymar și Angel Di Maria, Marco Verratti a făcut la rândul său lobby pentru transferul lui Messi la PSG.

ADVERTISEMENT

”Ar fi încă un cadou pe care fotbalul mi l-ar face. Sigur că mi-ar plăcea să joc cu Messi. Le-aș da mingea lui Neymar și Messi, iar eu aș sta în spatele lor și i-aș admira”, s-a hazardat Verratti în declarații.

Tocmai desele declarații de dragoste apărute în ultima vreme în presă, ale jucătorilor lui PSG pentru Lionel Messi, par să-l deranjeze pe argentinian, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Strategia lui Pep Guardiola

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a lucrat cu Messi la Barcelon și știe foarte bine cum îl poate convinge pe argentinian să accepte oferta liderului din Premier League.

”PSG greșește cu această strategie. Lui Leo nu-i place tot acest zgomot în mass-media. Tocmai din această cauză Messi ar putea înclina spre oferta lui City”, susține jurnaliștii de la ESPN.

ADVERTISEMENT

Temperamentul moderat al lui Pep Guardiola, care i-a făcut o ofertă concretă lui Messi și anul trecut, ar putea fi câștigător în fața campaniei agresive a francezilor de a-l convinge pe starul argentinian să semneze cu PSG.

În vârstă de 33 de ani, Lionel Messi va deveni liber de contract în mai puțin de cinci luni și pare tot mai tentat să încerce o nouă aventură fotbalistică. Messi a fost achiziționat de Barcelona în 2000, pe când argentinianul avea doar 13 ani.

ADVERTISEMENT