Sport

Mandorlini șochează! CFR a fost avantajată de arbitri cu Petrolul, dar o acuză pe FCSB: „N-am văzut așa penalty în viața mea”

Andrea Mandorlini a atacat-o pe FCSB, deși CFR Cluj a fost ajutată de arbitri în meciul câștigat contra Petrolului, scor 1-0.
19.09.2023 | 00:41
Mandorlini socheaza CFR a fost avantajata de arbitri cu Petrolul dar o acuza pe FCSB Nam vazut asa penalty in viata mea
Andrea Mandorlini, comentariu la adresa arbitrajului de la Farul Constanța - FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini a avut un discurs uluitor, după CFR Cluj – Petrolul 1-0. În primele minute ale reprizei secunde, Ajeti l-a calcat pe Gomes în careu. Reluările au arătat că vorbim despre un fault clar, însă Istvan Kovacs nu a dictat nimic. Mai mult, nici de la cabina VAR nu au venit informații despre această fază.

Andrea Mandorlini se ia de FCSB, deși CFR Cluj a fost ajutată de arbitri cu Petrolul: „O lipsă de respect față de Hagi, față de Popescu”

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a uitat că echipa lui a fost salvată de un penalty în acest meci, iar la final a avut comentarii la adresa FCSB-ului, după victoria de ieri a liderului de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Italianul a spus că penalty-ul obținut de Adrian Șut, după acel contact cu Tudor Băluță, și transformat de Darius Olaru, a fost incorect acordat și spune că diferența dintre echipa lui și FCSB din clasament este data de un penalty primit incorect de lider, respectiv unul neacordat pentru echipa lui.

Nu s-a oprit aici. El a spus că arbitrajul de la meciul de la Ovidiu a fost o lipsă de respect față de numele puternice din conducerea campioanei: Gică Hagi ori Gheorghe Popescu.

ADVERTISEMENT

Câteodată, fotbalul e ciudat. Azi ne doream să fim mai pregătiți, dar am avut ceva dificultăți. Până la urmă, victoria e cea care contează. Nu e prima dată când iau roșu, ultima oară a fost acum zece ani.

Mi-a dat galben prima dată, m-am întors, apoi a venit și mi-a mai dat unul. Poate am depășit suprafața tehnică, dar cred că a fost exagerat.

ADVERTISEMENT

Am văzut astăzi greșeli, dar și ieri a fost un arbitraj cu greșeli, mă refer la meciul Farului, asta nu face cinste fotbalului românesc. Acel arbitraj a fost o lipsă de respect față de Hagi, față de Popescu, jucători care au scris istorie pentru România.

Nu am mai văzut un penalty absurd ca cel de ieri. E o pagină neagră pentru fotbalul din România.Noi suntem fericiți până acum, dar diferența din clasament este făcută de două penalty-uri, unul pe care FCSB l-a primit cu noi și nu a fost și unul din meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT

Clasamentul ar fi fost diferit, sunt două penalty-uri inexistente. Puteam și noi să fim în față”, a declarat Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Petrolul 1-0.

Ca urmare a succesului cu Petrolul, CFR Cluj rămâne în coasta liderului FCSB. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 19 puncte, două mai puține decât roș-albaștrii. Următorul meci al echipei lui Mandorlini e programat luni, 25 septembrie, de la ora 21:00, derby-ul feroviar, cu Rapid, din Giulești.

ADVERTISEMENT
Tags: