Sport

Petrolul, privată de două penalty-uri în Gruia? Florin Pîrvu: „Acesta este CFR, știm din anii trecuți”

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a pus tunurile pe CFR Cluj, după ce ardelenii au câștigat cu 1-0 și au fost iertați de o lovitură de pedepeapsă clară.
19.09.2023 | 00:29
Petrolul privata de doua penaltyuri in Gruia Florin Pirvu Acesta este CFR stim din anii trecuti
Petrolul, privată de două penalty-uri în Gruia? Florin Pîrvu: „Acesta este CFR, știm din anii trecuți”. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a cerut nu unul, ci două penalty-uri în meciul pierdut în Gruia, scor 0-1, cu CFR Cluj. Valentin Țicu și președintele Claudiu Tudor au dat și ei de pământ cu „centralul” Istvan Kovacs.

Florin Pîrvu o ironizează pe CFR Cluj: „Acesta e CFR, știm din anii trecuți”

Pe lângă faza din minutul 48, când Ajeti l-a faultat grosolan în careu pe Gomes, Istvan Kovacs este acuzat pentru o altă fază litigioasă de către Florin Pîrvu. Antrenorul „lupilor galbeni” a cerut lovitură de pedeapsă și la o piedică pe care portarul Sava i-a pus-o lui Musi.

ADVERTISEMENT

„Acesta este CFR, știm din anii trecuți. Vreau să îi felicit pe băieți, am avut spirit, am avut atitudine. În vestiar, sunt toți cu capetele plecate, ne-au scăpat punctele printre degete.

Sunt probleme cu două penalty-uri, poate se vor verifica dacă au fost sau nu, sper că se vor verifica. Petrolul a făcut un meci solid, am arătat ca o echipă care a venit să ia punctele. Nu am reușit, dar jocul a fost solid și îmi dă încredere.

ADVERTISEMENT

Rezultatul nu ne mulțumește, dar atitudinea și spiritul bun trebuie să rămână, pentru că urmează meciuri grele și avem nevoie de aceste lucruri. Lucrurile sunt în regulă, nu avem nicio problemă. Au revenit jucătorii care au avut ceva probleme medicale. Îl așteptăm și pe Petrovic. Suntem ok.

E al doilea sezon în prima ligă, este un an de tranzitie, ne dorim o clasare mai bună. Cupa României este un obiectiv, trebuie să rămânem motivați în continuare”, a declarat Florin Pîrvu, după CFR Cluj – Petrolul 1-0.

ADVERTISEMENT

Ploieștenii nu vor să mai fie arbitrați de Istvan Kovacs: „Suntem furați pe față”

Cel mai dur discurs l-a avut însă președintele Claudiu Tudor. Acesta l-a „mitraliat” pe Istvan Kovacs, pe care nu vrea să îl mai vadă la meciurile Petrolului. „Suntem furați pe față! 

De când am văzut cine ne arbitrează, am știut ce se va întâmpla și băieții știau asta. A fost o bătaie de joc. Vrem să nu ne mai arbitreze! Nu e normal așa ceva!

ADVERTISEMENT

Nu degeaba Kovacs e înjurat la Ploiești, iar Hațegan e primit cu flori. Nu ai voie să faci așa ceva, nu vreau să ne mai arbitreze Istvan Kovacs. CFR nu știu dacă avea nevoie de așa ceva”, a declarat oficialul galben-albaștrilor.

ADVERTISEMENT