Sport

Conducerea Petrolului, discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs: „Nu degeaba e înjurat când vine la Ploiești, iar Hațegan e primit cu flori”

Conducerea Petrolului a avut un discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs, spunând că nu degeaba este înjurat la Ploiești, în timp ce Hațegan e primit cu flori.
18.09.2023 | 23:59
Conducerea Petrolului discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs Nu degeaba e injurat cand vine la Ploiesti iar Hategan e primit cu flori
Conducerea Petrolului, discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Tudor, președintele „lupilor galbeni”, l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, despre care a spus că i-a furat pe jucători și că și-a bătut joc de un oraș întreg, neacordând două penalty-uri.

Conducerea Petrolului, discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a avut un discurs violent la adresa lui Istvan Kovacs, după înfrângerea suferită cu CFR Cluj, scor 0-1: Suntem furați pe față!

ADVERTISEMENT

De când am văzut cine ne arbitrează, am știut ce se va întâmpla și băieții știau asta. A fost o bătaie de joc. Vrem să nu ne mai arbitreze! Nu e normal așa ceva!

Nu degeaba Kovacs e înjurat la Ploiești, iar Hațegan e primit cu flori. Nu ai voie să faci așa ceva, nu vreau să ne mai arbitreze Istvan Kovacs. CFR nu știu dacă avea nevoie de așa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Nu ai voie să nu vezi un așa penalty, atenție sunt oameni în studio care pot observa aceleași lucruri. E o bătaie de joc la adresa unui oraș întreg.

Așa ceva? Unde suntem? A pus talpa pe glezna lui, l-a dat afară pe săracul Mandorlini… știm și noi din astea… te faci că nu vezi? VAR-ul se face că nu vede? Dar nu e problemă, să ne spună și plătim, aducem arbitrii cu avionul”, a mai spus Claudiu Tudor.

ADVERTISEMENT

„Probabil că FCSB și CFR trebuiau să câștige!”

Valentin Țicu, fundașul și căpitanul Petrolului, a acuzat și el arbitrajul lui Istvan Kovacs, spunând ironic că FCSB și CFR Cluj trebuiau să câștige, făcând referire și la penalty-ul primit de vicecampioana României în meciul cu Farul, scor 1-0.

„Am jucat de la egal la egal cu ei! Am avut un penalty clar, nu înțeleg ce se întâmplă! Noi nu avem VAR, avem reluări, că dacă era VAR s-ar fi luat altă decizie.

ADVERTISEMENT

Cred că a trebuit să câștige FCSB ieri și CFR Cluj astăzi. N-ai cum să nu dai penalty la așa ceva”, a mai spus Valentin Țicu, la finalul meciului, iritat de arbitrajul lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT