News

Mara Bănică îi va îndeplini ultima dorință a lui Costin Mărculescu. Prietena actorului a dezvăluit ce voia să facă acesta la finalul lunii

13.06.2020 | 22:06
Mara Banica ii va indeplini ultima dorinta a lui Costin Marculescu Prietena actorului a dezvaluit ce voia sa faca acesta la finalul lunii
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a anunțat, sâmbătă, că îi va îndeplini ultima dorință a prietenului său de-o viață, Costin Mărculescu, spunând că va face acest lucru chiar la 40 de zile de la înmormântarea actorului.

Mara Bănică, despre ultima dorință a lui Costin Mărculescu

Mara Bănică a declarat, sâmbătă, la înmormântarea prietenului său Costin Mărculescu, că a decis să-i îndeplinească ultima dorință a actorului, informează România TV.

ADVERTISEMENT

Prezentă la slujba de înmormântare a lui Costin Mărculescu, Mara Bănică a mărturisit că actorul își dorea foarte mult să tipărească o carte scrisă de acesta.

Jurnalista a spus că regretatul actor voia să scoată 500 de exemplare din cartea în care acesta și-a așternut amintirile.

ADVERTISEMENT

Mărculescu plănuia să lanseze volumul “Bombă cu fitil aprins” chiar luna aceasta, pe 29 iunie.

Actorul plănuia să publice o carte

Acum, Mara Bănică, una dintre cele mai apropiate persoane din viața lui Costin Mărculescu, i-a promis actorului că îi va îndeplini această ultimă dorință.

ADVERTISEMENT

Aceasta a anunțat că se va ocupa de tipărirea cărții pentru a fi gata cu ocazia împlinirii a 40 de zile de la trecerea sufletului său în lumea de dincolo.

“La 40 de zile, am să tipăresc 500 de exemplare”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Sâmbătă, Costin Mărculescu a fost înmormântat, iar la ceremonia religioasă au luat parte rudele și prietenii acestuia, printre care și Mara Bănică, Dan Capatos, Simona Trașcă, Serghei Mizil, soțul Oanei Roman, Marius Elisei.

ADVERTISEMENT

Actorul a suferit un infarct cardio respirator acut, potrivit raportului preliminar de la INML și a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia singur în noaptea de miercuri spre joi.

“Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă.

Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni.

Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT