Life

Mara Bănică, pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta urmează să nască o fetiță

Mara Bănică urmează să devină mamă pentru a doua oară. Jurnalista poartă în pântece o fetiță pentru care a ales deja numele și care este așteptată de întreaga familie.
01.01.2022 | 14:54
Mara Banica pe ultima suta de metri cu sarcina Vedeta urmeaza sa nasca o fetita
Mara Bănică, mai aproape să devină mamă a doua oară. Ce a dezvăluit medicul jurnalistei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Acces Direct este pe ultima sută de metri cu sarcina, după cum a dezvăluit medicul care are grijă ca totul să fie în regulă până la momentul cel mare.

Bruneta va naște o fetiță în următoarele săptămâni pentru care a ales un nume rusesc, doar că trebuie să fie de acord și soțul ei cu această decizie.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică are un băiat pe nume Dima, iar în curând va avea pereche, în urmă cu ceva vreme mărturisind că la prima sarcină i s-a spus că va avea fată.

Mara Bănică, mai aproape să devină mamă a doua oară. Ce a dezvăluit medicul jurnalistei

„Cu Mara Bănică atunci când a venit în vizită, în urmă cu câteva săptămâni. Se apropie ziua cea mare!”, a scris, pe Instagram, medicul care urmărește sarcina jurnalistei.

ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte atentă la lucrurile care se petrec în jur și evită să iasă din casă de teamă să nu se infecteze cu Covid-19. De când a intrat în această „izolare” citește și vizionează multe filme.

Discretă în ceea ce privește viața sa personală, bruneta spune că nu este deloc supărată că de patru luni a uitat de interacțiunea cu oamenii din jur sau că a luat câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică este ferm convinsă că va slăbi destul de repede după ce va deveni mamă de fetiță, în prezent cântarul arătând 80 de kilograme.

Mara Bănică și medicul ginecolog
Mara Bănică și medicul ginecolog care îi urmărește sarcina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mara Bănică, dispusă să se descurce singură cu bebelușul

În altă ordine de idei, vedeta a subliniat faptul că nu dorește să angajeze o bonă pentru micuța sa. Jurnalista vrea să se ocupe singură de creșterea bebelușului, așa cum a făcut și la fiul său.

ADVERTISEMENT

O casă mai mare este una dintre dorințele pe care Mara Bănică și le-a îndeplinit anul acesta, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Momentan locuința este la stadiul de construcție.

„Soțul meu voia să luăm o bonă filipineză, eu nu am fost de acord. După mi-a spus să luăm o bonă, dar să aibă 22 de ani, n-am fost de acord nici cu asta (n.r. râde). N-am avut nici la Dima și, deocamdată, eu stând acasă, cred că mă voi descurca.

Și, cu ajutorul lui, cred că vom fi ok o perioadă, dar, dacă nu o să mai pot, până la urmă o să luăm pe cineva”, a dezvăluit Mara Bănică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT