Life

Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev din serialul Adela. Cum se înțeleg în afara platoului de filmare

Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev din serialul Adela. Aceasta a explicat cum se înțelege cu partenerul ei din faimosul serial în afara platoului de filmare.
02.09.2022 | 15:29
Mara Oprea adevarul despre relatia cu Alecsandru Dunaev din serialul Adela Cum se inteleg in afara platoului de filmare
Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev din serialul Adela. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mara Oprea a vorbit despre relația care există între ea și Alecsandru Dunaev din serialul Adela. Actrița a eliminat toate zvonurile!

Mara Oprea, adevărul despre relația pe care o are cu Alecsandru Dunaev

Lucrează împreună pe platourile de filmare de la serialul Adela și interprează persoanejele principale, care au o poveste de iubire puternică. Așadar, s-a spus că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie, datorită pasiunii pe care o arată pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu stau chiar așa în realitate, a lămurit actrița într-un interviu pentru Viva, care a spus că ea și Alecsandru Dunaev sunt doar prieteni.

De asemenea, aceasta a mai spus că ea și Alecsandru Dunaev s-au înțeles foarte bine de la început și are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său din serial.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg bine și în afara platoului de filmare, fiind prieteni buni. Mai mult, Mara Oprea a spus că se poate baza mereu pe colegul ei.

„Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții și pot spune că Alecsandru este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

Pot să mă bazez întotdeauna pe el, atât când este vorba despre muncă, dar și în viața personală. E un prieten minunat”, a spus actrița pentru sursa citată.

Ce a dezvălui Alecsandru Dunaev despre relația cu Mara Oprea

La rândul lui, și Alecsandru Dunaev a vorbit despre relația sa cu Mara Oprea, colega lui din serialul Adela, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și acesta a spus că sunt doar prieteni buni și a dezvăluit că în spatele zvonurile că ar fi împreună stă, de fapt, talentul lor actoricesc, pentru că i-au făcut pe oameni să creadă că ceea ce este pe TV se întâmplă și în viața reală.

„Am construit în acești ani o relație de prietenie, zic eu, care ar putea trece testul timpului.

Iar dacă unele persoane consideră că noi formăm un cuplu înseamnă că ne-am făcut treaba bine și personajele sunt atât de bine conturate, încât par reale. Și asta nu poate decât să ne bucure”, a spus el, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: