Life

Cine este Iulia Verdeş, noua actriță din serialul Adela. Ce studii are

Cine este Iulia verde, actrița care se alătură distribuției din serialul Adela pentru ultimul său sezon. Iată ce studii are aceasta și ce alte roluri a mai jucat.
17.08.2022 | 13:16
Cine este Iulia Verdes noua actrita din serialul Adela Ce studii are
Cine este Iulia Verdeş, noua actriță din serialul Adela. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Verdeş interpretează noul personaj care este pus în scenă în serialul Adela.

Cine este Iulia Verdeş, noua actriță din serialul Adela

Iulia Verdeş este cel mai nou personaj care se alătură serialului Adela. Aceasta va interpreta rolul Verei Olaru, o femeie misterioasă care îi va intriga pe toți cei din jur.

Iulia Verdeș are 35 de ani și a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie, secția Actorie.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a făcut remarcată în anul 2008, cu un rolul din filmul Elevator în regia lui George Dorobanțu. În anul 2010, aceasta și-a luat licența în actorie interpretând rolul lui Tyler în spectacolul Niște fete produs de UNATC.

Ulterior, în anul 2019, Iulia Valentina Verdeș a interpretat rolul Elenei Chrissoveloni în filmul istoric Regina Maria a României.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Iulia Verdeș despre noul său rol

După ce a fost cooptată pentru a face parte din distribuția serialul Adela, mărturisea Iulia Verdeș mărturisea că s-a bucurat foarte mult și că a fost un beneficiu faptul că și-a reîntâlnit pe platoul de filmare unii prieteni și colegi.

Vera, personajul pe care îl interpretează Iulia Verdeș, este directorul interimar de la televiziunea Act Smart și vrea să recupereze prejudiciul pe care frauda făcută de Martha Andronic l-a creat.

ADVERTISEMENT

Aceasta are un plan secret pe care vrea să îl pună în aplicare și care va tulbura foarte mult apele din noul sezon al serialului de la Antena 1.

„Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului «Adela». A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job… Poate chiar prea implicată”, a declarat Iulia Verdeş.

ADVERTISEMENT