Life

Video. Marc Anthony are iubită cu 30 de ani mai tânără? Cântărețul, filmat în timp ce se săruta cu Miss Paraguay

Marc Anthony a avut de-a lungul anilor foarte multe femeie alături, ultima sa vizită în Mexic găsindu-l la braț cu fosta Miss Paraguay. Cântărețul și modelul par extrem de apropiați.
11.03.2022 | 10:11
Video Marc Anthony are iubita cu 30 de ani mai tanara Cantaretul filmat in timp ce se saruta cu Miss Paraguay
Marc Anthony, alături de fosta Miss Paraguay. Tânăra este noua iubită a artistului? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al actriței Angelina Jolie a fost văzut în compania unui model din Mexic, cu care s-a distrat pe cinste într-o locație celebră, Polanco. Artistul și fosta Miss Paraguay, Nadia Ferreira (22 ani), nu au ținut cont de nimic.

Marc Anthony, alături de fosta Miss Paraguay. Tânăra este noua iubită a artistului?

Marc Anthony și frumoasa șatenă au apărut în tandrețuri, sărutul pasional dintre ei vorbind despre o relație amoroasă. Celebrul cântăreț nu a făcut nicio declarație despre starea sentimentală, însă imaginile vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Compozitorul în vârstă de 53 de ani este recunoscut pentru relațiile cu femei celebre pe care le-a avut de-a lungul anilor. Actorul a bifat mai multe legături amoroase, printre care se numără și Evelyn Lozada, una dintre prezentatoarele emisiunii „Basketball Wives”.

De asemenea, artistul s-a iubit și cu Madu Nicola Harris, o tânără blondă și șarmantă cu care s-a afișat pe covorul roșu de la premiile Billboard Latin Music, în anul 2021. Vedeta a fost prezentă la eveniment în calitate de performer.

ADVERTISEMENT

Marc Anthony, care are doi copii gemeni cu fosta soție, Jennifer Lopez, a fost căsătorit anterior cu modelul Shannon De Lima. Cei doi au încheiat povestea de dragoste în februarie 2017.

Nadia Ferreira, model din Mexic
Nadia Ferreira, model din Mexic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marc Anthony și Jennifer Lopez, poveste de dragoste ca-n filme

Jennifer Lopez și Marc Anthony au trăit o frumoasă poveste de dragoste ca-n filme. S-au întâlnit pentru prima oară în anul 1990, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Ambii s-au căsătorit cu altcineva, dar în cele din urmă au divorțat și s-au reîntâlnit.

ADVERTISEMENT

În anul 2004 cele două celebrități se căsătoreau, iar în 2008 veneau pe lume gemenii Max şi Emme. Cei doi au decis să pună capăt relației amoroase în 2012, anunțul fiind făcut de compozitorul de origine portoricană.

„Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia dacă ne-aţi respecta intimitatea în aceste momente”, spunea artistul la momentul respectiv, notează peroz.ro.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despierta America (@despiertamerica)