News

Marcel Ciolacu acuză guvernanții că au băgat România în faliment. „Unde sunt banii?”

06.06.2020 | 11:26
Marcel Ciolacu acuza guvernantii ca au bagat Romania in faliment Unde sunt banii
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat, sâmbătă, guvernanții de faptul că au băgat România în faliment și a publicat bilanțul financiar realizat de agenția de rating Standard&Poor’s.

Marcel Ciolacu, acuze la adresa guvernanților

Marcel Ciolacu acuză guvernanții de faptul că au băgat România în faliment și a publicat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook datele transmise de agenția de rating fiscal Standard&Poor’s.

ADVERTISEMENT

„Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV – asta definește Guvernarea PNL!

Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard&Poor’s care reconfirmă, din păcate, că România rămâne acolo unde a bagat-o PNL – pe NEGATIV! Și cu perspectivă de înrăutățire!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Șeful social-democraților le cere socoteală guvernanților și le solicită acestora să spună unde este creșterea economică promisă și câte investiții străine au fost făcute la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Ciolacu: „Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj”

Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV – asta definește Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernării PNL au…

Posted by Marcel Ciolacu on Saturday, June 6, 2020

În plus, Ciolacu susține că România se împrumută cu dobânzi uriașe, de 1000 de euro/secundă.

„Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?! Unde sunt tonele de bani netipăriți de la Bruxelles cu care PNL se împăunează deja? Unde sunt investițiile străine care, de fapt, fug din România?!

ADVERTISEMENT

Niciunde! Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde. Dar în economie au ajuns doar 3. UNDE SUNT BANII??”, se întreabă liderul PSD.

Mai mult, Marcel Ciolacu spune că Guvernul Orban nu a făcut nimic altceva decât să bage țara în austeritate și șomaj și este de părere că trebuie venit cu un plan urgent de relansare a economiei.

ADVERTISEMENT

„Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj. Este nevoie urgent de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei!”, a mai scris președintele PSD, sâmbătă, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT