News

Marcel Ciolacu, convins că voturile susținătorilor PSD nu se vor împărți între Firea și Piedone. ”Nu împarte nimeni niciun vot!”

Șeful PSD este convins că toți susținătorii PSD îi vor da votul Gabrielei Firea pe 9 iunie, iar aceasta va fi noul primar general al Bucureștiului.
26.04.2024 | 15:58
Marcel Ciolacu convins ca voturile sustinatorilor PSD nu se vor imparti intre Firea si Piedone Nu imparte nimeni niciun vot
Marcel Ciolacu este convins că Firea va câștiga alegerile la București Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a mai declarat că nu i-a cerut lui Cristian Popescu Piedone să-și retragă candidatura, dar că dacă edilul de laSectorul 5 dorește să îl sune, poate să o facă.

Marcel Ciolacu, convins că voturile susținătorilor PSD nu se vor împărți între Firea și Piedone

Președintele PSD a afirmat, vineri, că voturile susținătorilor PSD din București nu se vor împărți între Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a mai precizat că pentru el lucrurile sunt clare, iar Gabriela Firea este cea care va câștiga votul bucureștenilor la localele din 9 iunie.

„Eu nu am transmis nimic (solicitarea ca Piedone să-și retrgă candidatura n.r.) Pentru mine lucrurile sunt clare. Nu împarte nimeni niciun vot. Bucureştenii îi vor da votul, ei (Gabrielei Firea), pe data de 9 iunie”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea va candida la alegerile locale, pentru Primăria Bucureşti, din partea PSD, în vreme ce Cristian Popescu Piedone va candida pentru aceeaşi funcţie din partea PUSL, respingând varianta retragerii în favoarea candidatului PSD.

”Piedone poate să mă sune dacă dorește”

Deși joi a susținut că a încheiat orice dialog cu Cristian Popescu Piedone legat de alegerile pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu pare că s-a răzgândit din nou.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă mai sunt şanse de discuţii cu Cristian Popescu-Piedone, liderul PSD a spus: „Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul doreşte, poate să mă sune, dar eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câştiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă”.

Joi, Marcel Ciolacu declara: „Vă rog frumos, am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale şi cu asta am încheiat”.

ADVERTISEMENT