News

Marcel Ciolacu îi cere explicații medicului Cîrstoiu dacă vrea să mai fie candidat. ”Negoiță, foarte bun la Sectorul 3”

Premierul i-a dat un ultimatum lui Cătălin Cîrstoiu: să dea explicații dacă vrea să mai fie candidatul coaliției. Nici pe Robert Negoiță nu-l vrea la PMB
19.04.2024 | 13:33
Marcel Ciolacu ii cere explicatii medicului Cirstoiu daca vrea sa mai fie candidat Negoita foarte bun la Sectorul 3
Condiția pusă de Marcel Ciolacu pentru ca medicul Cîrstoiu să mai fie candidatul coaliției Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că doctorul Cîrstoiu nu poate rămâne candidat al coaliției pentru Primăria Capitalei până nu va da explicații pentru toate aspectele semnalate  în spațiul public.

Marcel Ciolacu, ultimatum pentru Cătălin Cîrstoiu

Președintele PSD a făcut declarația de la Abu Dhabi, răspunzând jurnaliștilor la întrebarea dacă îi va cere medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dumneavoastră, de câte ori m-aţi întrebat.

Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public.

ADVERTISEMENT

Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.

Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Președintele PSD a mai precizat că a discutat la telefon cu omologul său de la PNL, Nicolae Ciucă, înainte de a veni în fața jurnaliștilor în conferința de presă.

”Negoiță, foarte bun la Sectorul 3”

Marcel Ciolacu a vorbit și despre posibilitatea ca Robert Negoiță să devină candidatul PSD-PNL pentru Primăria Bucureștiului. Șeful PSD a declarat că Negoiţă este candidatul comun al alianței pentru Sectorul 3 şi așa va rămâne.

ADVERTISEMENT

„Domnul Negoiţă a avut discuţii atât cu mine, şi apoi şi cu Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns, există o comunicare foarte bună în continuare între mine şi domnul Nicolae Ciucă.

Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală.

După discuţia telefonică cu domnul Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiţă este un candidat foarte bun la sectorul 3, unde de altfel am şi decis acest lucru”, a mai spus el.

Premierul a confirmat și declarația lui Nicolae Ciucă, conform căreia liderul PNL l-a cunoscut pe medicul Cîrstoiu cu două zile înainte de anunțarea candidaturii acestuia

„Domnul Nicolae Ciucă a spus foarte clar că el l-a cunoscut pe doctorul Cîrstoiu cu două zile înainte de a lua decizia, lucru foarte adevărat.

După cum bine ştiţi, eu am fost şi în vizită la Spitalul Universitar. Restul, adevărurile sunt întotdeauna relative, mai ales în politică”, a mai declarat liderul PSD.

ADVERTISEMENT