News

Marcel Ciolacu, viral în online după pățania cu banii! Cum a fost ironizat liderul PSD și nu numai

19.03.2021 | 18:53
Marcel Ciolacu viral in online dupa patania cu banii Cum a fost ironizat liderul PSD si nu numai
Marcel Ciolacu nu a scăpat de ironii după momentul banilor ieșiți din sacou. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a devenit viral în mediul online după pățania cu banii care îi atârnă din sacou! Liderul PSD a încercat să dreagă busuiocul pe o rețea de socializare și a transmis că ”asta înseamnă transparenţă”, după ce vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote.

De altfel, Marcel Ciolacu a distribuit chiar el imaginea, alături de mesajul ”Susţinem capitalul românesc”. Vă readucem aminte că, la un moment dat, în timpul declarației, Ciolacu a scos o hârtie cu notiţe din buzunarul de la piept, dar şi mai multe bancnote.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu momentul a rupt norii pe reţelele de socializare. Încercarea lui Ciolacu de a glumi pe seama întâmplării nu a trecut netaxată. Sute de oameni l-au contrat serios pe acesta.

Marcel Ciolacu, viral în mediul online după pățania cu banii!

„De la Nașu mare pentru prietenul de la Cotroceni!”, este numele unei postări care a stârnit amuzamentul oamenilor. Concret, Marcel Ciolacu joacă într-o fotografie rol de naș. Mai mult de atât, social democratului i s-au atașat mărturii, dar și o bancnotă de 200 de lei în piept. Exact cum se poartă la o nuntă cu dichis.

ADVERTISEMENT

De strigat nu se știe dacă s-a mai strigat darul, dar PSD-ul nu ezită și a anunțat a treia moțiune simplă împotriva unui ministru. După Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui se pregătește Adrian Oros. De la nașul mare, uriașă strigare!

Sursa foto – facebook

N-a fost uitat nici Adrian Minune și celebra lui replică. Astfel, lui Marcel Ciolacu, internauții i-au transmis că poate a greșit buzunarul. „Băiatul meu”, a făcut furori în online, drept pentru care a stârnit creativitatea și în politică. Banii din buzunarul liderului PSD au ajuns înapoi în buzunarul său.

ADVERTISEMENT

Așadar, „băiatul meu”, a zis la conferință, a cântat, a dat dedicații, dar când a venit vorba de plătit a preferat să întoarcă bănuții în sacou. Acolo pare să le stea cel mai bine.

Sursa foto – facebook

Ludovic Orban și Dan Barna, au luat cu dreapta, dar n-au dat la stânga

Nu a fost uitat nici fostul premier al României. Ludovic Orban a trecut și el prin ironiile oamenilor după gestul comis, culmea, de adversarul Marcel Ciolacu. Rivali în politică, aproape frați în ironii. Președintele PNL, poreclit de social democrați, Sică Mandolină a fost luat la bani mărunți de internauți.

ADVERTISEMENT

Lui Orban i s-au adus aminte elegant mai multe declarații în care era acuzat că obișnuia să mai stea de vorbă cu paharul. Și ca să poți face asta, e nevoie, în mod evident, de un tirbușon. Doar că acesta desface sticla, nu închide buzunarul.

Din stânga Ludovic Orban și-au făcut apariția doar niște bonuri. De altfel, liberalii sunt acuzați de faptul că au tăiat anumite beneficii ale bugetarilor. Tot cu bonuri a fost surprins și Dan Barna. Liderul USR-Plus a căzut de pe piedestal – a intrat în Parlament cu aură de salvator, însă ultimele declarații legate de corupție l-au adus în rândul ironiilor. Așadar, de la Barna strigare, bonuri, nu salvare!

Sursa foto – facebook
Sursa foto – facebook

Liviu Dragnea, atenție la neatenție

Nici fostul lider al social democraților nu a fost iertat. Liviu Dragnea, aflat la penitenciar, a fost imaginat de oameni cu un săpun ieșit din buzunarul sacoului. „Pure and sensitive”, dar nu intrăm mai mult în amănunte.

Sursa foto – facebook

Reprezentantul UDMR-ului, Marko Bela a avut și el ceva în buzunar. Internauții i-au pus un pateu de ficat, marca Ardealul. Sute de comentarii a strâns imaginea. Nu toate au fost prietenoase cu acesta. Românii au scos la lumină aciditate, grupă mare pentru Bela.

Sursa foto – facebook

Daniel Ghiță, K1 cu gramatica

După un discurs în care a avut mai multe greșeli gramaticale, dar și o mulțime de emoții, Daniel Ghiță nu avea cum să scape de ironii. Internauții și l-au imaginat pe acesta cu o fițuică în buzunarul sacoului. Una în care acesta și-a notat câteva informații în limba engleză.

Doar că a făcut-o exact așa cum se auzea. Sau, mai pe românește, ce e în buzunarul de la piept, nu e minciună.

Sursa foto – facebook

Lui Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății i s-a pus la buzunarul sacoului un vaccin anti COVID-19. Vorbim despre cel lansat de ruși, Sputnik, unul pe care mulți specialiști îl contestă.

Sursa foto – facebook

Trei președinți, trei probleme. Ciolacu are soluția în buzunar

Traian Băsescu nu a mai intrat în Parlamentul României, dar a rămas genul de politician pe seama căruia se fac multe glume. O sticlă de whisky îi ieșea fostului președinte din buzunar. De altfel, despre petrecerile la care a participat acesta s-a scris mult. Așa că internauții n-au scăpat momentul.

Sursa foto – facebook
Sursa foto – facebook

Alți doi foști lideri de stat au fost ironizați și ei după gafa lui Marcel Ciolacu. Din buzunarul lui Klaus Iohannis a ieșit un skipass, în timp ce de la Ion Iliescu s-a văzut un miner. Este cunoscută pasiunea actualului președinte pentru schi, în timp ce fostul lider al social democraților a fost cel care i-a chemat pe mineri în București pentru restabilirea ordinii.

ADVERTISEMENT