Life

După 33 de ani de căsnicie, Marcel Pavel a făcut anunțul: “Nu poți să rămâi discret. Nu vreau să fiu ipocrit”

Marcel Pavel a făcut anunțul legat de căsnicie după 33 de ani alături de soția lui. Acesta a recunoscut ce se întâmplă în familia lui.
12.04.2023 | 13:45
Dupa 33 de ani de casnicie Marcel Pavel a facut anuntul Nu poti sa ramai discret Nu vreau sa fiu ipocrit
Marcel Pavel, anunț după 33 de ani de căsnicie. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a făcut anunțul după 33 de ani de căsnicie. Acesta a spus că nu se poate să rămână discret în ceea ce privește cariera. Iată ce a spus despre viața sa personală.

Marcel Pavel, anunț după 33 de ani de căsnicie

Marcel Pavel și soția lui au împlinit 33 de ani de căsnicie, iar artistul a făcut acum un anunț important. Acesta a vorbit despre căsnicia lui, pe care a încercat să o mențină discretă în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că a reușit să aibă discreția în relația cu soția lui, deși au mai avut și ei problemele lor. Nu aceeași situație a fost cu viața de artist, pentru că Marcel Pavel nici nu și-a dorit să fie discret, ci să devină cunoscut.

”Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da.

ADVERTISEMENT

Eu am putut să rămân discret, se împlinesc 33 de ani de căsnicie cu soția mea, nu am avut incidente majore”, a spus artistul la Antena Stars.

Marcel Pavel recunoaște. Nu este totul roz în familia lui

Marcel Pavel a recunoscut că în relația lui nu este mereu numai fericire. Artistul a spus că nu vrea să fie ipocrit și să dea impresia că între el și soția lui nu există certuri, pentru că nu ar fi adevărat.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, acesta nu a vrut niciodată să se scrie despre el în presă din cauza unor scandaluri din familia lui. Conform lui Marcel Pavel, nu ar putea să aducă intimitatea familiei sale în atenția presei pentru că nu i-ar face bine.

„Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit.

ADVERTISEMENT

Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine”, a spus Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT