Life

Marcel Pavel, reacție neașteptată după momentul cu Loredana Groza și Horia Moculescu: ”Văd că a și reușit”

Marcel Pavel a avut o reacție complet neașteptată după momentul dintre Loredana Groza și Horia Moculescu de pe scena de la Mamaia.
05.09.2023 | 00:12
Marcel Pavel reactie neasteptata dupa momentul cu Loredana Groza si Horia Moculescu Vad ca a si reusit
Marcel Pavel, reacție neașteptată după momentul dintre Loredana Groza cu Horia Moculescu. Sursă foto: Instagram, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a reacționat și el după momentul dintre Loredana Groza cu Horia Moculescu de pe scena de la Mamaia. Se pare că artistul nu a fost chiar atât de încântat de ce a văzut acolo.

Marcel Pavel, reacție neașteptată după momentul cu Loredana Groza și Horia Moculescu

Amintim faptul că Loredana Groza a fost protagonista unui moment extrem de discutat în spațiul public. Artista a îngenunchiat la picioarele lui Horia Moculescu pe scena de la festivalul Mamaia și i-a pupat picioarele. Iar imaginile au făcut înconjurul internetului. 

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel este și el la curent cu ceea ce s-a întâmplat. Ce reacție a avut însă celebrul artist? Între-un interviu recent, el a dezvăluit că în opinia sa, în imagini se vede un gest de ”prețuire exagerbată”.

Iar Marcel Pavel nu s-a oprit doar aici. El a mai adăugat că ce s-a întâmplat acolo a fost atipic. După el, Loredana Groza nu ar fi vrut decât să atragă atenția. Drept dovadă, a și reușit odată cu gestul său.

ADVERTISEMENT

„A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum”, a spus Marcel Pavel, pentru playtech.ro, în legătură cu gestul făcut de Loredana Groza.

Mariana Moculescu a răbufnit după ce a văzut imaginile

Menționăm faptul că nu doar artistul a reacționat în legătură cu acel moment. La rândul ei, Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu a răbufnit după ce a văzut imaginile.

ADVERTISEMENT

Dacă Marcel Pavel a fost diplomat, iată că Mariana Moculescu a avut o cu totul altă reacție, extrem de acidă. Fosta soție a artistului nu a înțeles de ce s-a închinat Loredana Groza. 

Mai mult de atât, aceasta a numit gestul ei ca fiind ”o prostie și o blasfemie”. Mai departe, aceasta a început să o critice pe Loredana Groza pentru anumite show-uri.

ADVERTISEMENT

„Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu! Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia…

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat…practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…”, a fost mesajul transmis de Mariana Moculescu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT