Sport

Marcel Pușcaș, răspuns tăios pentru U Craiova: “Noi nu avem oameni la primărie care să împartă bilete pe gratis”

Marcel Pușcaș le-a dat un răspuns tăios rivalilor din oraș, spunând că aceștia au oameni de la primăria din Craiova, care împart bilete pe gratis la meciurile echipei.
30.09.2021 | 19:44
Marcel Puscas raspuns taios pentru U Craiova Noi nu avem oameni la primarie care sa imparta bilete pe gratis
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președinte FC U Craiova, a lămurit problema fanilor pe stadion la derby-ul Olteniei, spunând că nu își dorește să discrimineze fanii, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați.

Totodată, oficialul nou-promovatei a spus că rivalii de la U Craiova au oameni de la primăria orașului, care împart bilete gratis la meciuri prin piețe și de aceea au un număr mai mare de fani care vin la meciuri.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, răspuns tăios pentru U Craiova

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a oferit un răspuns tăios pentru rivalii din oraș, despre care spune că dau pe gratis bilete la meciuri în piețele din oraș:

„Să se uite în curtea lor, nu m-am băgat peste ei. Sunt aberații ce spun, în primul rând, noi suntem spectatorii.

ADVERTISEMENT

Dacă jucăm cu 9.000 de spectatori, ei au dreptul la 450 de fani, dacă se joacă cu 30.000 de fani, ei au voie cu 1.500 de suporteri, deci ce nu vrem nu. Mă rog, nu vreau să intru în astfel de polemici de tipul acesta”.

„Pot să vină doar 30% din cele 9.000 de posibile bilete puse la vânzare. Noi nu avem oameni la primărie, care să se plimbe prin piață și care să le împartă pe gratis pe-acolo, pentru un anumit meci. Noi am dat gratuități doar la copii”, a mai spus Marcel Pușcaș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu putem face discriminări!”

Marcel Pușcaș a continuat și a spus că nu vrea să facă discriminări între suporterii vaccinați și cei nevaccinați, spunând că o persoană vaccinată poate îmbolnăvi mai ușor alte persoane, decât un suporter testat chiar în ziua meciului:

„Nu putem face discriminări! E și un comunicat al Peluzei Sud, în care spun că nu vin la stadion dacă se fac discriminări, pentru că și dintre ei sunt mulți nevaccinați, iar eu sunt de acord cu ei.

ADVERTISEMENT

Vaccinatul poate infecta mult mai mult decât cel care se testeză în ziua meciului. Nu acceptăm ca suporterii noștri să fie discriminați, nici cei vaccinați, nici cei nevaccinați”.

„Nu vrem să amânăm meciul, dar dacă vom ajunge la decizia asta mâine, vom căuta o soluție prin care să se desfășoare meciul în condiții bune”, a mai spus Marcel Pușcaș.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 4,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT