Sport

Adrian Cojocaru, la FC U Craiova – Universitatea Craiova. De ce a ratat Ovidiu Hațegan derby-ul din Bănie. Exclusiv

Adrian Cojocaru va arbitra derby-ul Olteniei dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, deși inițial Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să fie delegat la această partidă extrem de importantă.
30.09.2021 | 13:03
Adrian Cojocaru la FC U Craiova  Universitatea Craiova De ce a ratat Ovidiu Hategan derbyul din Banie Exclusiv
Adrian Cojocaru, la FC U Craiova - Universitatea Craiova. De ce a ratat Ovidiu Hațegan derby-ul din Bănie. Exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948  – Universitatea Craiova este cel mai important meci din etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. Partida se va disputa duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00 pe stadionul „Ion Oblemenco”.

În Craiova e deja război-total, iar ultrașii celor două echipe și-au dat întălnire pe străzi, în timp ce casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată. Pe de altă parte, partida s-ar putea disputa fără spectatori din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Delegare surpriză la derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova! De ce a fost ales Cojocaru în locul lui Hațegan

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ovidiu Hațegan trebuia să fie la centru în meciul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova. Ovidiu Hațegan a fost arbitru în camera VAR la meciul dintre Șahtior Donețk și Inter Milano, alături de germanul Marco Fritz.

Din informațiile FANATIK, la întoarcerea din Ucraina, Ovidiu Hațegan a intrat în izolare după ce un apropiat al familiei a fost infectat cu COVID-19 și nu mai poate fi la centrul în meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Astfel, Comisia Centrală a Arbitrilor a schimbat delegarea, iar Adrian Cojocaru va fi la centru în derby-ul Olteniei, așa cum ProSport a dezvăluit.

Derby-ul Olteniei, arbitrat de un central care nu are ecuson FIFA

Vestea nu va cădea deloc bine lui Mihai Rotaru și celor de la Universitatea Craiova, care doreau ca meciul să fie arbitrat de una dintre brigăzile VAR din România. Adrian Cojocaru este din Galați și a început să arbitreze în urmă cu 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, moldoveanul nu are ecuson FIFA. În ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1, Adrian Cojocaru a fost la centru în meciul dintre FC Argeș și Chindia Târgoviște, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Mihai Rotaru l-a criticat dur pe Cojocaru: „Sper când va ajunge la Craiova domnul Adrian Cojocaru să vină să își ceară scuze”

Patronul Universității Craiova a tunat și a fulgerat la adresa lui Adrian Cojocaru după meciul dintre UTA și Universitatea Craiova de pe data de 14 august, pierdut cu 1-0 de olteni.

ADVERTISEMENT

„Nu am putut să batem la Arad, dar arbitrajul a fost unul criminal. Adică este inadmisibil. Sper când va ajunge la Craiova domnul Adrian Cojocaru să vină să își ceară scuze. Trebuia să dea trei cartonașe roșii, nu unul”, declara nervos la finalul meciului Mihai Rotaru.

Scandal pe bilete la derby-ul Olteniei: „Vindeţi bilete la Nord, impostorilor!!!”

Peluza Nord, facțiunea care susține echipa lui Mihai Rotaru i-a acuzat pe cei de la FC U Craiova 1948 că își doresc ca derby-ul Olteniei să se desfășoare fără spectatori în tribune: „Vindeţi bilete la Nord, impostorilor!!! Încă de la începutul sezonului reprezentanții mititeilor și cei ai Universității Craiova și-au dat acordul să pună la dispoziție suporterilor câte o peluză întreagă la meciurile directe.

Panica lor provine din faptul evident că nu vor avea de unde să aducă destui cai în peluza mititelu încât să nu fie ridicoli având în vedere că la fiecare meci undeva între 1000 și 2000 de oameni care primesc bilete cadou nici măcar nu vin la stadion”.

În cazul in care incidența în municipiul Craiova va depăși șase la mia de locuitori, partida dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-ar putea desfășura cu porțile închise sau la meci ar putea asista doar cei vaccinați.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT