Life

Marcela Fota, cerută în căsătorie de iubitul tinerel? A postat imagini cu un inel cu diamant imens

Marcela Fota, cerută în căsătorie de iubitul tinerel? Aceasta a postat imagini cu un inel cu diamante imens. Să fie oare de la partenerul ei?
17.07.2023 | 07:09
Marcela Fota ceruta in casatorie de iubitul tinerel A postat imagini cu un inel cu diamant imens
Marcela Fota, cerută în căsătorie de iubitul tinerel? Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a fost cerută în căsătorie de iubitul tinerel? Aceasta a postat imagini cu un inel cu un diamant imens!

Marcela Fota, cerută în căsătorie de iubitul tinerel?

Marcela Fota s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel cu diamant imens. Să fi fost vedeta cerută de soție de iubitul tinerel? Alex, tânărul cu care se iubește artista, să fi luat o decizie importantă și să pună marea întrebare?

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a dat detalii despre acest aspect din viața ei, dar s-a lăudat cu frumoasa bijuterie pe care o poartă mândră.

Marcela Fota se iubește de mai mult timp cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Alex este cu 22 de ani mai mic decât partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT
Marcela Fota
Marcela Fota. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Cum a răspuns Marcela Fota criticilor

Marcela Fota a fost aspru criticată pentru relația cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Chiar și așa, cântăreața de muzică populară nu a fost impresionată de ce spun ceilalți oameni.

Vedeta a spus că doar oamenii care nu sunt împăcați cu ei înșiși pot să facă comentarii negative despre viața altora. Mai mult, ea a spus că nu înțelege de ce le pasă altor oameni atât de mult despre ce face ea cu viața ei personală.

ADVERTISEMENT

“Nu văd, dacă tu ești împăcat cu tine, de ce trebuie să îți pese atât de mult de ce fac eu. După toată această nebunie din viața mea, mi-am dat seama că nu toți oamenii sunt împliniți și nu sunt puțini să fie lipsiți de răutăți pentru că la partea aceasta mă refeream.  

Ar trebui să lucrăm fiecare și să încercăm să ne înfrumusețăm sufletul. Trebuie să îi dai sufletului ce crezi că îi face bine și atunci nu văd pe cine ar ajuta să vorbească de rău de mine?!”, a spus interpreta de muzică populară, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT