Life

Ce a făcut Marcela Fota la 3 ani de la moartea soțului. Artista așteaptă decizia instanței

Gestul făcut de Marcela Fota la 3 ani de la moartea soțului său. Decizia pe care o așteaptă artista de folclor în instanță.
07.08.2023 | 08:53
Ce a facut Marcela Fota la 3 ani de la moartea sotului Artista asteapta decizia instantei
Marcela Fota și-a pierdut soțul în 2020. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a avut parte de o tragedie, în urmă cu trei ani, după ce și-a pierdut soțul. Bărbatul a făcut infarct în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, iar medicii nu i-au mai putut salva viața. Odată cu moartea lui, Marcela Fota s-a trezit cu o mulțime de lucruri de rezolvat, peste noapte.

Lupta pe care o poartă Marcela Fota după moartea soțului

Marcela Fota a acționat în instanță pentru ca să recupereze averea soțului. Interpreta de folclor a înaintat toate actele necesare moștenirii legale de pe urma regretatului partener de viață. Își dorește ca aceasta să ajungă și pe mâinile fiului ei cu bărbatul.

ADVERTISEMENT

Potrivit Spynews.ro, acum câteva zile, cântăreața de muzică populară a întocmit o cerere prin care solicită un curator special pentru copil, încât să poată avea loc procedura succesorală. Artista a menționat-o în acte pe o bună prietenă, care să-i reprezinte fiul.

De asemenea, Marcela Fota și fiul ei mai apar citați într-un caz de judecată cu o firmă agricolă, care se ocupă de comercializarea produselor lactate și a cerealelor. Mai exact, ambii au fost chemați în fața magistraților pentru a anula un act.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr

La aproape doi ani de la decesul soțului, Marcela Fota și-a luat inima în dinți și a luat-o de la capăt cu un alt bărbat. Însă, mulți consideră că nu l-a ales bine, din cauza diferenței de vârstă foarte mari care există între ea și noul partener de viață.

Marcela Fota trăiește în prezent cu un bărbat cu 22 de ani mai mic decât ea. Acesta este fiul unor milionari din Craiova și are pe mâna sa o firmă a părinților. De fiecare dată când a fost pusă la zid, atât de fani, cât și de colegii de breaslă, Marcela Fota și-a luat apărarea.

ADVERTISEMENT

Cum răspunde Marcela Fota celor care o critică pentru actuala relație

Marcela Fota nu înțelege de ce este criticată, deoarece nu afectează pe nimeni prin povestea sa de dragoste. Din punctul său de vedere, persoanele care îi aduc reproșuri fac asta ”din lipsă de ocupație”. Solista se simte împăcată cu faptele din viața sa.

” (…) Este o poveste care este pentru mine si consider ca atata timp cat eu, noaptea, cand merg acasa, pun capul linistita pe perna si faptele mele nu afecteaza absolut pe nimeni, nu vad de ce ar trebui sa dau explicatii cuiva.

ADVERTISEMENT

Asa cum am spus, ceea ce s-a intamplat in viata mea, si au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a sotului, tatal nostru, aceste lucruri m-au invatat cat de important este ca tu sa fii impacat si bine cu tine.

Explicatii nu cred ca… nu vad de ce ar trebui sa fiu judecata sau sa ma justific in fata cuiva. Am descoperit ca oamenii care fac asta cred ca e din lipsa de ocupatie.”, a explicat Marcela Fota în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT