Life

Marcela Fota și-a refăcut viața cu un tinerel, la doi ani de la moartea soțului. Noul iubit are 23 de ani și e milionar

Cântăreața Marcela Fota a recunoscut, de curând, că și-a refăcut viața după ce, acum aproape doi ani, bărbatul cu care s-a iubit a încetat din viață din cauza unui infarct.
01.08.2022 | 15:40
Marcela Fota sia refacut viata cu un tinerel la doi ani de la moartea sotului Noul iubit are 23 de ani si e milionar
Marcela Fota ar avea un iubit cu 22 de ani mai tânăr decât ea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota este, la cei 45 de ani ai săi, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Greu încercată de viață, artista pare că și-a găsit, de câteva luni, liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea, fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul cu 22 de ani mai tânăr al Marcelei Fota

Marcela Fota a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că și-a refăcut viața la aproape doi ani după ce a fost nevoită să îndure tragedia decesului fulgerător al bărbatului pe care îl iubea și alături de care are un băiețel, pe David, în vârstă de 13 ani.

ADVERTISEMENT

”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota la Antena Stars. Dar, chiar dacă a vorbit de relația pe care o are, vedeta muzicii populare nu a spus despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, informațiile obținute de FANATIK indică că este vorba de un tânăr de 23 de ani, fiul unor afaceriști cu greutate din Craiova care, de ceva timp, este managerul companiei familiei. Tânărul, cu 22 de ani mai tânăr decât Marcela Fota, poartă numele de Alex T.

Alex, iubitul cântăreței Marcela Fota, e afacerist de milioane

Compania la care Alex, iubitul artistei Marcela Fota, este manager a fost fondată, acum mai bine de 15 ani, de familia tânărului. Iar de atunci, firma a reușit să se impună în domeniul construcțiilor din Dolj și, de ceva vreme, e un nume important pe piață la nivelul întregii țări.

ADVERTISEMENT

Conform datelor fiscale depuse la ANAF și consultate de FANATIK, compania al cărei patron este tatăl iubitului Marcelei Fota a reușit, în 2021, să obțină o cifră de afaceri uriașă și, astfel, să fie pe primul loc în domeniul ei de activitate în județul Dolj.

Mai exact, datele indică că firma a făcut afaceri de peste 82 de milioane de lei (peste 16 milioane de euro), aproape dublu față de anul fiscal precedent. E adevărat, profitul raportat a fost unul negativ, societatea având pierdere de peste 1,3 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Trebuie însă precizat că, din interpretarea datelor fiscale se poate observa că, în fapt, investițiile făcute în 2021 anunță că firma se pregătește de un salt financiar, acesta fiind și motivul pierderilor.

În plus, pentru compania condusă de Alex, iubitul Marcelei Fota, anul 2021 a însemnat unul în care a ajuns la 193 de angajați și în care a diversificat proiectele imobiliare în care este implicată.

Ce spune Marcela Fota despre iubitul ei

Cum banii nu sunt o problemă pentru Alex, tânărul de 23 de ani nu ascunde că se bucură la maximum de posibilitățile financiare pentru care atât el, cât și familia, muncesc din greu. Așa că, pe conturile lui de socializare, se pot vedea imagini cu el din diverse excursii petrecute pe tărâmuri exotice, dar și mașini de lux.

Chiar dacă, într-un final, a recunoscut că are o relație, Marcela Fota fiind surprinsă în compania tânărul ei iubit și acum câteva luni, pe când spunea însă că este doar un prieten de familie, artista preferă să fie cât mai discretă cu privire la sentimentele pe care le împărtășesc.

Marcela Fota, contactată de FANATIK pe acest subiect, a fost foarte secretoasă cu privire la relația pe care o are. ”Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, ne-a spus, în exclusivitate, cântăreața de muzică populară.

Tragedia care i-a marcat viața cântăreței Marcela Fota

Marcela Fota, care a serbat de curând împlinirea a 45 de ani de viață, a trecut printr-o tragedie greu de imaginat. Căsătorită în 2019 cu Minel Păpăroiu, după 13 ani de relație, Marcela Fota avea să verse lacrimi amare în 2020, în perioada Crăciunului.

Bărbatul cu care se căsătorise și alături de care are un băiețel, pe David, înceta fulgerător din viață din cauza unul infarct în timp se ce afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Moartea bărbatului la doar 47 de ani a provocat un adevărat șoc cântăreței care, în repetate rânduri, a spus că îl visează pe cel pe care l-a iubit atât de mult.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Orice român trebuie să vadă acest loc. Aici vei avea vacanța de vis
Orice român trebuie să vadă acest loc. Aici vei avea vacanța de vis
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”