Life

Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok. Cine este concurentul

Marea Britanie a ales concurentul pentru Eurovision Song Contest. Sam Ryder este un artistul în vârstă de 31 de ani care va concura cu melodia „Space Man”.
11.03.2022 | 06:35
Marea Britanie reprezentata la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok Cine este concurentul
Marea Britanie a ales concurentul pentru Eurovision. Cine este artistul Sam Ryder. Sursa foot: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul este un influcencer foarte cunoscut în social media, în special pe Tik Tok, și speră să ajungă la inimile fanilor cu melodia compusă chiar de el în vara lui 2021. În plus, speră să obțină un loc foarte bun în clasament.

Marea Britanie a ales concurentul pentru Eurovision. Cine este artistul Sam Ryder

Marea Britanie s-a clasat pe ultimul loc în ultimii doi ani, motiv pentru care toate speranțele se îndreaptă acum către Sam Ryder, care va reprezenta țara la concursul muzical organizat la Torino, Italia, în luna mai.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este născut în Essex, de-a lungul anilor cochetând cu muzica. Așa a ajuns să facă cover-uri după piese ale unor artiști consacrați, printre care se numără Adele, Alicia Keys și Justin Biebe, lucru ce i-a adus 12 milioane de urmăritori.

Solistul în vârstă de 31 de ani va merge la Eurovision cu melodia „Space Man”, mărturisind că așteaptă momentul cu sufletul la gură. Vedeta de pe Tik Tok urmărește concursul muzical Eurovision încă de mic copil.

ADVERTISEMENT

„Sunt fan al Eurovision de când eram copil de aceea sunt atât de onorat că mi s-a oferit ocazia de a cânta la un eveniment alături de unii dintre cei mai talentați creatori, interpreți și compozitori din Europa.

Sper să dau tot ce am mai bun astfel încât Regatul Unit să fie mândru. Sunt extrem de entuziasmat că voi prezenta o melodie pe care am scris-o împreună cu prietenii mei vara trecută.

ADVERTISEMENT

Acest aspect face ca întreaga experiență să fie și mai specială. Îmi place Eurovision. Cred că este un privilegiu să pot face asta… 

Nu vreau să las stigmatizarea sau teama de a veni într-un anumit loc să mă împiedice să fac ceva și să fac parte din ceva care îmi place atât de mult”, a spus Sam Ryder despre concursul muzical organizat la Torino, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT