Life

Marele regret al artistei Anamaria Ferentz, după moartea tatălui său, Petre Ferentz: ”Nu doresc asta nimănui”

Anamaria Ferentz și-a pierdut tatăl, Petre Ferentz, la începutul lunii noiembrie. Artista a rămas însă cu mai multe regrete după tragicul eveniment.
22.11.2022 | 16:42
Marele regret al artistei Anamaria Ferentz dupa moartea tatalui sau Petre Ferentz Nu doresc asta nimanui
Anamaria Ferentz a vorbit despre moartea tatălui său, Petre Ferentz. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Ferentz este stabilită în Statele Unite de mai bine de zece ani, iar recent a trăit unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața sa.

Anamaria Ferentz, despre ultimele luni din viața tatălui său

Petre Ferentz, tatăl cântăreței, a încetat din viață pe 1 noiembrie, la vârsta de 72 de ani. Se pare însă că bărbatul se confrunta cu niște probleme mai vechi de sănătate.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit într-un interviu acordat pentru click.ro că tatăl său a suferit una tac cerebral în luat februarie, iar mai apoi a fost paralizat pe partea stângă.

Au urmat apoi terapii, iar lucrurile păreau să meargă cât se poate de bine până în momentul în care bărbatul a luat COVID.

ADVERTISEMENT

Anamaria Ferentz nu știe exact de unde a luat bărbatul virusul, cert este că acesta nu avea simptome. Pe de altă parte, ulterior, Petre Ferentz s-a ales cu enterocolită și a ajuns la spital.

În luna octombrie, tatăl artistei a suferit și un al doilea atac cerebral, astfel că, pe data de 12 octombrie, a intrat în comă.

ADVERTISEMENT

Petre Ferentz a decedat după săptămâni întregi de comă

Dorindu-și să își vadă pentru ultima oară tatăl și speriată de ce ar putea fi mai rău, artista a venit în România să îl vadă, însă era destul de târziu, pentru că acesta era deja în comă.

După trei săptămâni, Petre Ferentz a și decedat, iar deși familia este acum mai liniștită, pentru că lua în calcul și scenariul în care bărbatul ar fi putut să se simtă mai rău dacă ar fi trăit, sunt încă regrete.

ADVERTISEMENT

”Într-un fel suntem liniștiți sau mulțumiți de faptul că nu a suferit, să rămână paralizat la pat fără să poată vorbi, fără să poată funcționa ca un om normal și să stea toată viața prizonier în propriul corp sau fără să poată comunica.

Asta cred că e cea mai mare pedeapsă pe care poate să o aibă un om și nu doresc asta nimănui”, a dezvăluit cântăreața, pentru click.ro.

Tatăl Anamariei Ferentz a fost un om iubit, spune cântăreața, iar marele său regret este că nu a apucat să îl vadă mai mult timp.

Marele regret al Anamariei Ferentz

De asemenea, aceasta regretă faptul că tatăl său nu a avut mai multă grijă de el și a ajuns să se confrunte cu probleme de sănătate destul de devreme.

”Din păcate nu am apucat să îl văd mai mult și rămâi doar cu regrete pentru ceea ce nu ai făcut, de aceea e bine ca toate să fie făcute la timpul lor și, în primul rând, să avem grijă de sănătatea noastră”, a mai spus ea.

Menționăm că Anamaria Ferentz nu a participat nici la înmormântarea tatălui său. Artista spune că doar ce s-a întors din România în momentul în care Petre Ferentz a încetat din viață și nu ar mai fi avut cum să revină, având în vedere programul ei încărcat.

De asemenea, aceasta a mai spus că a preferat să păstreze în minte imaginea cu el în viață și nu și-ar fi dorit oricum să participe la acest eveniment, vizita la spital fiind oricum foarte dureroasă pentru ea.

”Am vrut să rămân cu imaginea lui în viață, nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros…”, a mai povestit Anamaria Ferentz, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: