Life

Anamaria Ferentz refuză să mai vină în vacanță în România. Cum procedează atunci când vrea să-și vadă familia: „Cel mai bine e așa”

Anamaria Ferentz nu vine niciodată în concediu în România. Vedeta, stabilită de mai bine de un deceniu America, preferă să-și ducă familia în vacanțe prin Europa.
29.06.2022 | 17:32
Anamaria Ferentz refuza sa mai vina in vacanta in Romania Cum procedeaza atunci cand vrea sasi vada familia Cel mai bine e asa
Anamaria Ferentz a dezvăluit motivul pentru care nu mai vine în România. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De mai bine de 10 ani, Anamaria Ferentz este stabilită în America. Aceasta revine în Europa, dar nu în România, preferând să se vadă cu cei dragi în diferite țări. Vedeta a explicat care sunt motivele care au dus la această decizie.

Anamaria Ferentz a dezvăluit de ce nu vine în vacanță în România

Anamaria Ferentz a părăsit România și s-a stabilit în America de mai bine de 10 ani. Vedeta nu revine în țară nici pentru a-și vizita familia, ci preferă să se întâlnească cu cei dragi la jumătatea drumului, în diferite țări din Europa.

ADVERTISEMENT

În plus, Ionuț, fratele fostei soliste a trupei Demmo, nu este adeptul zborurilor cu avionul pe distanțe lungi, motiv pentru care nu a vizitat-o niciodată pe sora lui.

„Cel mai bine e așa”

Anul acesta, Anamaria Ferentz a procedat în același mod. Și-a chemat familia în Marbella, Spania. Într-un interviu acordat recent, ea a explicat de ce a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România. Să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără. Nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu.

ADVERTISEMENT

M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a dezvăluit Anamaria Ferentz pentru click.ro. 

Anamaria Ferentz se iubește cu un afacerist american

Anamaria Ferentz are o relație cu Douglas, un om de afacere american. Bărbatul este tatăl a șapte copii, iar familia lui a acceptat-o cu brațele deschise pe artistă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ultimele vacanțe și le-a făcut în Grecia și Spania, Anamaria Ferentz a dezvăluit că ar putea veni în curând și meleagurile natale.

„S-ar putea să vin în România în toamnă sau la sfârșitul acestui an, încă nu știu exact dar astea sunt intențiile!”, a explicat Anamaria Ferentz.

ADVERTISEMENT