Life

Anamaria Ferentz, în doliu. Tatăl vedetei a încetat din viață

Anamaria Ferentz trece prin momente dureroase. Fosta componentă a trupei Demmo și-a pierdut tatăl în urmă cu numai câteva zile.
05.11.2022 | 16:30
Anamaria Ferentz in doliu Tatal vedetei a incetat din viata
Anamaria Ferentz, momente dureroase. Fosta componentă a trupei Demmo și-a pierdut tatăl. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața a anunțat că poartă doliu. Tatăl vedetei a încetat din viață la începutul lunii noiembrie. Artista, care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, a transmis un mesaj dureros în mediul virtual.

Anamaria Ferentz, momente dureroase. Fosta componentă a trupei Demmo și-a pierdut tatăl

Anamaria Ferentz trece prin momente dureroase. Cântăreața și-a pierdut tatăl, fără să dezvăluie care este motivul pentru care figura paternă a încetat din viață. Vedeta reluase în 2009 relația cu bărbatul  de 72 de ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină regretă că nu a reușit să petreacă mai mult timp alături de tatăl său, Petre. Părinții artistei s-au despărțit în urmă cu foarte multă vreme, când vedeta avea numai 3 ani și jumătate. A rămas să locuiască cu mama și fratele.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata. Atât de multe vorbe nespuse… atât de multe sentimente neîmpărtășite… atât de mult timp nepetrecut împreună…

ADVERTISEMENT

Să îți fie drumul lin și binecuvantat către Lumină. Te iubesc, tata! Petre Ferenț (26.08.1950-01.11.2022)”, a scris Anamaria Ferentz pe contul de Instagram.

Cântăreața a distribuit și câteva imagini cu figura paternă, una dintre acestea fiind din copilăria blondinei. Vedeta s-a născut la Bacău, însă avea să se mute cu întreaga familie la Năvodari de când era foarte mică.

ADVERTISEMENT

Anamaria Ferentz, copilărie marcată de muzică

A început să cânte încă din școala primară, după ce a fost acceptată într-un grup folcloric. Datorită acestuia a ajuns la Cântarea României. În paralel, a mers la liceu și a studiat la Școala Populară de Arte din Constanța.

Ulterior, Anamaria Ferentz a făcut actorie music-hall la Hyperion Constanța, perioadă în care a colaborat cu Teatrul de Revistă Fantasio. Mai târziu, blondina a absolvit Colegiul de Medicină Carol Davila.

ADVERTISEMENT

S-a angajat la Opera din Constanța și apoi s-a mutat la București unde a început să se concentreze și mai mult pe muzică. I-a cunoscut pe George și Vik și au format trupa Demmo.

ADVERTISEMENT