Life

Marele regret al lui Shurubel de la Vorbește lumea! ”Filmez idei tâmpite”

Shurubel a dezvăluit care este marele său vis, un regret pe care îl are de mai multă vreme, dinainte să ajungă la Vorbește lumea.
20.11.2023 | 12:30
Marele regret al lui Shurubel de la Vorbeste lumea Filmez idei tampite
Shurubel a dezvăluit care e marele său vis. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Shurubel de la Vorbește lumea are un mare vis, ținut la secret până acum, pe care n-a reușit să și-l îndeplinească din lipsa timpului, dar și pentru că uneori e prea leneș.

Shurubel de la Vorbește lumea, prea leneș să își atingă marele vis

Colegul lui Lili Sandu de la PRO TV a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, și care sunt lucrurile care îl revoltă în viața de zi cu zi, ce nu suportă sub nicio formă la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Simpaticul Andrei Lăcătuș are ideile destul de clare în cap. S-ar putea reorienta profesional oricând, în cazul în care ar dispărea de pe sticlă. De altfel, încă de când a început să lucreze la radio, Shurubel a experimentat mai multe zone: a fost MC și apoi a devenit prezentator de TV. Altceva, însă, își dorește cu ardoare după ce a bifat toate aceste joburi până acum.

Vedeta de la PRO TV a dezvăluit că vrea cu ardoare să scrie și să regizeze propriul său film, proiect pentru care a început să lucreze, doar că mai șchiopătează, căci timpul și lenea se pun în calea realizării marelui său vis.

ADVERTISEMENT

„Lucrez la asta”

„Ar fi frumos să scriu și să regizez un film. Într-un fel lucrez la asta. Dar, în alt fel, destul de leneș, că nu prea am timp de niciunele în perioada asta a vieții”, a dezvăluit Shurubel, pentru FANATIK, întrebat ce n-a apucat să facă până acum și ar vrea să îi iasă cu orice preț.

Shurubel ne-a povestit și ce îl scoate din pepeni. La televizor, co-prezentatorul Vorbește lumea e mereu optimist și vesel, însă există lucruri care îl pot transforma imediat. Și Andrei are o linie roșie, chestiuni care îl revoltă.

ADVERTISEMENT

„Mă deranjează în continuare nedreptatea sau cruzimea față de oamenii fără apărare, față de comunități asuprite, față de animale. În rest, nu îmi mai bat capul cu oameni cu care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Doar îmi iau timpul înapoi și mă duc la treaba mea”, ne-a spus Shurubel.

Cum se distrează Shurubel: „Filmez idei tâmpite cu prietenii”

Partenerul de emisiune al frumoasei Lili Sandu a spus și ce face atunci când nu e pe micul ecran, în fiecare dimineață de la 10:30. Mai exact, cum se distrează Andrei atunci când e în mediul lui? În primul rând, îi place să se simtă bine tot printre oameni. Energia și-o ia din mulțime, fiindcă se consideră un mare petrecăreț.

ADVERTISEMENT

Shurubel ne-a spus că îi place la nebunie să mixeze muzică la party-uri, dar e și destul de romantic și o ia de mână pe soția lui, explorând locuri pe care nu le-au mai văzut sau în care n-au fost de multă vreme.

„Îmi place să filmez idei tâmpite cu prietenii, să pun muzică la petreceri. Îmi place să explorez cu soția străzi pe care uneori pare că n-a mai fost nimeni de foarte mult timp”, ne-a spus Shurubel despre cum petrece timpul liber.

Într-un interviu acordat recent pentru FANATIK, Andrei Lăcătuș ne-a vorbit și despre Adela Popescu și Lili Sandu, cele cu care a împărțit platoul de la PRO TV. Prezentatorul a dezvăluit ce le deosebește pe cele două. „Cred că fiecare e genială în felul ei. Pot să vă spun câte un lucru învățat, printre altele, de la fiecare.

De la Adela am învățat că atunci când vrei să mănânci… mănânci, nene, orice ar fi! De la Lili am aflat că pantofii nu sunt doar pantofi. Uneori, pantofii sunt viață”, ne-a zis de curând Shurubel.

ADVERTISEMENT