Life

Shurubel spune adevărul despre Adela Popescu și Lili Sandu! Ce le deosebește pe vedetele Pro Tv

Shurubel a vorbit despre experiența de la Vorbește lumea și colegele sale și despre femeia cu care e de șapte ani împreună.,
15.11.2023 | 11:30
Shurubel spune adevarul despre Adela Popescu si Lili Sandu Ce le deosebeste pe vedetele Pro Tv
Shurubel a spus adevărul despre colegele sale, Adela Popescu și Lili Sandu. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Shurubel și-a deschis sufletul într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK în care vorbește despre matinalul Vorbește lumea, colegele sale Adela Popescu și Lili Sandu și femeia cu care e căsătorit de cinci ani.

Shurubel de la Vorbește lumea se dezbracă de secrete

Andrei Lăcătuș, pe numele din buletin, Shurubel, așa cum îl știe o țară întreagă, le face diminețile mai senine românilor, începând cu ora 10:30, de luni până vineri, la PRO TV. Acompaniat de Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, Shurubel face o echipă de cinste, iar urmăritorii matinalului sunt cu siguranță curioși să îl cunoască mai bine pe carismaticul co-prezentator, așa că FANATIK s-a ”ocupat” de el. 

ADVERTISEMENT

Andrei ne-a vorbit, în rândurile de mai jos, despre perioada dificilă pe care a traversat-o Lili Sandu, prezentă zi de zi pe post deși mama ei a întâmpinat probleme de sănătate destul de serioase, dar și despre fosta sa colegă, Adela Popescu.

Shurubel ne-a mai zis dacă e la fel de sportiv ca în matinalul de la PRO TV, unde din când în când face exerciții fizice, dar și care e cel mai… înșurubat principiu de viață pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Andrei nu face exerciții doar în matinalul de la PRO. S-a împrietenit cu banda de alergare pe care o vedea ca pe un uscător de rufe

Bună, Andrei! Care e cel mai înShurubat principiu de viață pe care îl ai, o idee la care nu poți renunța? Ce credințe puternice ai?

–  N-am mai întâlnit un interviu care să înceapă așa deep. Mișto. Unul dintre lucrurile în care cred foarte puternic în perioada asta vieții e că trebuie să mă trezesc dimineața și să mă gândesc la un răspuns pentru întrebarea „Cum pot să mă bucur azi?”. Și apoi să fac tot ce ține de mine să îndeplinesc misiunea asta. Și mai cred foarte puternic în faptul că ața dentară e o invenție minunată, care poate schimba viața unui om.

ADVERTISEMENT

Platoul Vorbește lumea se transformă deseori ca o sală de fitness și te vedem făcând exerciții. Tu ești sportiv de felul tău, faci sală? Cum stai la capitolul ăsta?

–  Nu fac sală, dar mi-am luat o bandă de alergat acasă. O parte din mine a crezut că o să ajungă uscător de rufe, dar tot adun kilometri pe ea și singurele rufe pe care le usuc acolo sunt tricourile transpirate de după alergare. Asta e o mare realizare pentru un tip care, până nu demult, nu era sigur că blocul în care locuiește are și scări, pe lângă lift.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la PRO, despre cum și-a cucerit soția: „Ea e, de fapt, cel mai amuzant om din casă”

Cum crezi că ai cucerit-o pe soția ta, de fapt, și cum ți-a zis ea că ai cucerit-o? De cât sunteți împreună și cum au trecut anii ăștia?

–  Suntem căsătoriți de aproape 5 ani și au mai fost vreo 2 ani înainte de căsătorie. Ea zice mereu că a știut din start că suntem suflete pereche și că o fac să râdă. Eu, însă, încerc să explic tuturor că ea e, de fapt, cel mai amuzant om din casă și are cel mai bun umor involuntar. Poate că așa m-a cucerit ea pe mine.

Care sunt lucrurile pe care nu suporți să le faci dimineața pentru nimic în lume? Ce tabieturi ai când te trezești?

–  Diminețile mele cele mai fericite sunt alea în care apuc să meditez o jumătate de oră. Îmi setează ziua foarte mișto și mă setează și pe mine într-un mood lejer și vesel. Însă ceea ce nu suport să fac este să mă grăbesc și să întârzii. Din păcate, asta fac cel mai des, pentru că mă ridic greu din pat, dar lucrez la asta. Doamne, ajută-ne pe toți!

Shurubel, despre Adela Popescu și Lili Sandu: „Fiecare e genială în felul ei”

Care sunt calitățile pe care le au Lili Sandu și Adela Popescu și ce crezi că le deosebește? Cum ai reușit să faci o echipă bună cu amândouă?

–  Lili și Adela sunt super profesioniste, ambele extrem de spontane și amuzante. Mai presus de toate, sunt oameni mișto, cu picioarele pe pământ. Credeți-mă că ar avea motive să aibă ceva „fițe”, dar ele aleg să nu aibă. Nu știu ce le deosebește. Cred că fiecare e genială în felul ei, dar pot să vă spun câte un lucru învățat, printre altele, de la fiecare. De la Adela am învățat că atunci când vrei să mănânci… mănânci, nene, orice ar fi! De la Lili am aflat că pantofii nu sunt doar pantofi. Uneori, pantofii sunt viață.

Știm că Lili Sandu a traversat o perioadă complicată având mama bolnavă, dar fiind prezentă la datorie, pe micul ecran. Cum i-ai fost alături și ce vorbe i-ai spus în acele momente?

–  Mai mult m-am minunat de puterea ei de a face față în astfel de momente și cred că mai mult am lăudat-o decât să o încurajez. Probabil vorbele pe care le-a auzit cel mai des de la mine în zilele acelea sunau cam așa: „Wow, cât de bine ai dus și ziua de azi, cât ești de puternică!”.

„Mă face super fericit râsul soției mele”

Nu în ultimul rând, spune-mi trei lucruri care te fac fericit în viața de zi cu zi și ce înseamnă pentru tine fericirea.

–  Mă face super fericit râsul soției mele, îl nominalizez la premiul pentru cel mai frumos și melodic râs din lume. Apoi, am fost foarte fericit când am pus muzică la festivaluri anul acesta. Și gândiți-vă că nu mai beau alcool de aproape doi ani, deci fericirea era doar de la muzică și de la public.

Mă mai face fericit momentul în care am o idee creativă si o văd pusă în practică, în general sub formă de video. Cred că sunt un om simplu. Fericirea pentru mine e conștientizarea că sunt prezent pe planeta asta. Mă bucur real și conștient de tot ce ni se dă gratis în viață.

ADVERTISEMENT