News

Margherita de la Clejani a oferit prima reacție după ce a fost atacată: ”Am fost înjunghiată în zona inimii”

La două zile după ce a fost atacată de un individ care a folosit un obiect înțepător-tăietor, Margherita de la Clejani s-a prezentat în fața polițiștilor, pentru a fi audiată.
19.08.2022 | 15:52
Margherita de la Clejani a oferit prima reactie dupa ce a fost atacata Am fost injunghiata in zona inimii
Așa a apărut Margherita de la Clejani în fața jurnaliștilor și a polițiștilor care au audiat-o. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Înainte de audieri, Margherita de la Clejani a citit un discurs pentru a atrage atenția asupra gravității cazului în care ea și o minoră au fost atacate în centrul Bucureștiului, miercuri seara.

Margherita de la Clejani vrea o pedeapsă exemplară pentru agresor

Vizibil afectată de atacul invidului care între timp a fost reținut de poliție, fiica celebrilor artiști de la Clejani a declarat că a fost înjunghiată în zona inimii.

ADVERTISEMENT

Apoi a subliniat că are motive să creadă că bărbatul care a atacat-o ar fi criminal în serie. Tânăra și-a argumentat această acuzație subliniind că nu este singura victimă a celui care a lovit-o de pe trotinetă.

”(…) Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor! În zona inimii! De un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.

ADVERTISEMENT

(…) Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală.

Consiliere psihologică după atac

De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea, care este acum uşor afectată”, a spus Margherita în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Înaintea acestei intervenții, mama ei, Viorica de la Clejani, a postat pe Instagram cum arată obiectul folosit de atacator pentru a-i înjunghia fiica.

Mai departe puteți citi ce au găsit medicii în corpul Margheritei de la Clejani după ce a fost înjunghiată pe stradă. În continuare puteți descoperi mai multe detalii despre bărbatul care a atacat-o pe Margherita de la Clejani și care a fost prins în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, veți afla că fiica artiștilor de la Clejani nu este singura vedetă atacată pe stradă. Mărturiile acestora sunt cutremurătoare.

 

ADVERTISEMENT