Life

Margherita de la Clejani este sătulă de critici! Ce decizie a luat după accident

25.05.2020 | 14:03
Margherita de la Clejani este satula de critici Ce decizie a luat dupa accident
ADVERTISEMENT

De parcă necazurile din ultimele zile nu ar fi fost deja suficiente, Margherita de la Clejani trebuie să facă față și unui val uriaș de critici venite prin intermediul rețelelor de socializare. Extrem de revoltați la aflarea veștii că tânăra interpretă de muzică lăutărească a produs un accident rutier în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise (gurile rele spun că ar fi vorba chiar despre heroină), cei care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au ezitat să o bombardeze cu mesaje, majoritatea aproape imposibil de reprodus în cuvinte.

Margherita nu mai citește comentariile răutăcioase

Duminică seara, Marga, așa cum o alintă toți cei care îi sunt apropiați, a revenit cu un mesaj, din dorința de a-și liniști admiratorii și de a-i asigura că se simte bine. Și pentru că postarea sa avea să stârnească inevitabil o mulțime de reacții negative, fata Clejanilor a dezactivat funcția de comentarii, lăsându-i pe internauți în imposibilitatea de a-i scrie.

ADVERTISEMENT

Mult mai radical a fost, însă, fratele său, Fulgy, care s-a descotorisit de toate conturile de socializare cu doar 24 de ore după accident. Cel mai probabil, a luat această decizie din dorința de a evita întrebările incomode, dar și eventualele critici din partea oamenilor.

Părinții i-au aplicat o corecție zdravănă pentru cele întâmplate

Chiar dacă în spațiul public s-au certat cu toată lumea pentru a apăra imaginea fiicei lor după nefericitul incident petrecut sâmbătă dimineața, în sânul familiei au avut grijă ca gestul Margheritei să nu rămână nepedepsit.

ADVERTISEMENT

Cel puțin așa susțin vecinii îndrăgiților interpreți de muzică de petrecere, care dezvăluie că Viorica i-ar fi dat chiar și o palmă zdravănă, printre țipete și cuvinte mai mult sau mai puțin ortodoxe.

Chiar dacă nu este pentru prima dată când Clejanii trec prin momente mai tensionate, de data aceasta spiritele s-au încins atât de tare, încât toți cei din jur au început să o compătimească pe tânăra de 28 de ani. În plus, aceasta riscă acum să își petreacă următorii ani după gratii, dacă oamenii legii o vor găsi vinovată de săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă.

Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem.

Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au dezvăluit vecinii Clejanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: