Life

Margherita de la Clejani, gest șocant în public. I-au cedat nervii

28.05.2020 | 20:06
Margherita de la Clejani gest socant in public Iau cedat nervii
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani continuă să șocheze atât în mediul online, cât și în public. Cântăreața pare că și-a pierdut orice fel de răbdare după ce a provocat accidentul de sâmbătă dimineața, 24 mai, având tot fel de reacții de-a dreptul halucinante.

Fiica Clejanilor, comportament dubios pe rețelele de socializare

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, Margherita, postează de câteva zile filmulețe recente, dar și mai vechi în care are un comportament dubios, înjurând și arătând semne obscene în majoritatea dintre ele. Frumoasa blondină nu mai ține cont de nimeni și de nimic, postările sale fiind extrem de dure.

ADVERTISEMENT

„Îmi bag (…) în voi de insuportabili”, a scris tânăra cântăreață pe contul său de Instagram, fanii fiind uimiți de-a dreptul de reacțiile tinerei din ultima perioadă, mai ales că este cercetată într-o dosar de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Margherita de la Clejani, reacție halucinantă în fața jurnaliștilor

Comportamentul deviant al artistei nu se oprește aici, aceasta având o ieșire nervoasă în fața unor jurnaliști care au urmărit-o prin oraș. Margherita de la Clejani a aruncat cu un măr într-unul dintre paparazzi, încercând să le explice acestora că nu vorbește cu presa din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, blondina a încercat să-i smulgă camera unui jurnalist și chiar a fost pe cât pe ce să-l lovească în față. Comportamentul ieșit din comun al tinerei cântărețe a continuat, șirul de jigniri și înjurături la adresa presei neoprindu-se prea repede.

Margherita le-a arătat inclusiv degetul mijlociu în timp ce se îndepărta de ei, semn obscen pe care-l folosește frecvent în postările din mediul online.

ADVERTISEMENT

„Am cosumat pe (…). O (…) Pentru că vreau, îmi pot și că-mi permit. Dați-vă în (…) că m-ai făcut drogată. Du-te în (…) la IML și vorbește cu ei, nu cu mine.

Reacțiile astea sunt pe măsură. Nu poate să stea omul liber, liniștit. Mă filmezi, du-te în p@#$ de fraier. 

ADVERTISEMENT

Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n (…) mea și cu toată familia”, a spus Margherita extrem de nervoasă, potrivit sursei citate anterior.

Fata Clejanilor i-a amenințat pe jurnaliști că le dă cu ceva în cap dacă mai spun despre ea că este drogată. Margherita le-a transmis acestora să meargă la Poliție sau la IML pentru a vedea care este adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: