Life

Margherita de la Clejani, prima apariție după ce a fost înjunghiată. Cine i-a fost alături

Margherita de la Clejani a trecut peste incidentul neplăcut în care a fost înțepată cu o lamă în centrul Capitalei. Vedeta a ieșit din casă, dar nu singură.
30.08.2022 | 14:43
Margherita de la Clejani prima aparitie dupa ce a fost injunghiata Cine ia fost alaturi
Margherita de la Clejani, la primul eveniment după ce a fost atacată. Cine i-a fost aproape. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Ioniță de la Clejani a avut prima apariție după ce a fost înjunghiată de un bărbat. Cine i-a fost alături cântăreței care a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu peste o săptămână când ajungea la spital, de urgență.

Margherita de la Clejani, la primul eveniment după ce a fost atacată. Cine i-a fost aproape

Margherita de la Clejani a trecut peste incidentul în care a fost înțepată în plină stradă, în București. Bruneta vrea să uite momentele care au făcut-o să ajungă pe mâna doctorilor și a ieșit din casă însoțită de o persoană apropiată.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mers la o petrecere, unde i-a fost alături chiar mama sa, care a avut grijă să nu i se întâmple nimic. Viorica este o figură maternă foarte devotată copiilor săi și nu este de mirare că nu a vrut să o scape din ochi pe fiica sa.

Conform viva.ro, cele două au discutat minute în șir. S-au bucurat de această ieșire în oraș și s-au simțit bine una în compania celeilalte ceea ce înseamnă că au o relație mamă – fiică extraordinară.

ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani, declarații după ce a fost înjunghiată

Margherita de la Clejani a fost tratată de medicii de la Spitalul Universitar, dar nu a fost internată. La scurt timp după investigații artista a făcut declarații despre incidentul în care a fost atacată de un bărbat de 38 de ani.

Cântăreață consideră că nu a fost înțepată cu o lamă, ci lovită în zona inimii de cineva pe care-l crede a fi „criminal în serie”. Declarația a fost făcută în contextul în care vedeta nu a fost singura atacată în seara respectivă, ci și o altă fată de 17 ani.

ADVERTISEMENT

„Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare.

Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii. Să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte.

Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii”, a spus Margherita de la Clejani, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT