Life

Maria Chițu de la Survivor România arăta diferit înainte de competiția de la Kanal D. Cele mai senzuale fotografii cu războinica

08.05.2021 | 18:30
Maria Chitu de la Survivor Romania arata diferit inainte de competitia de la Kanal D Cele mai senzuale fotografii cu razboinica
Maria, concurentă la Survivor România în echipa Războinicilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Chițu de la Survivor România a devenit în scurt timp una din cele mai iubite concurente din acest sezon. Deși a intrat târziu în show-ul de la Kanal D, blondina a reușit să se facă repede remarcată și a ajuns pe primul loc în opțiunile telespectatorilor, eliminând-o săptămâna trecută pe Sindy, una din concurentele pe care fanii emisiunii o vedeau ajungând destul de departe în acest concurs.

Maria este considerată de telespectatorii Survivor România cea mai frumoasă concurentă din acest sezon ori cel puțin din fetele care au mai rămas în show, iar despre frumusețea ei nu poate exista nicio dezbatere căci este evidentă.

ADVERTISEMENT

Pe cât e de frumoasă pe atât e de contestată de o parte a publicului, căci mulți o acuză că ar urma o strategie asemănătoare cu cea pe care a adoptat-o Albert Oprea pentru a fi votată, recurgând la victimizare.

Maria Chițu de la Survivor România, un look complet diferit înainte de show-ul de la Kanal D

Maria nu a arătat întotdeauna așa cum o vedem astăzi la Survivor. Concurenta este expertă în jonglarea cu look-urile, iar asta se poate vedea la o simplă vizită pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Blondina din echipa Războinicilor nu a fost mereu blondă. În niște fotografii de pe rețeaua de socializare pomenită mai sus, aceasta apare ba șatenă, ba brunetă, însă indiferent cum a ales să își vopsească părul, fata arată la fel de spectaculos.

maria survivor românia
Maria Chițu pozează în ipostaze pe contul ei de Instagram. Concurenta de la Survivor România este dansatoare și fotomodel

Dansul este pasiunea ei numărul unu

Tânăra în vârstă de 20 de ani care s-a înscris împreună cu fratele ei în competiția de la Kanal D, el fiind refuzat de producători, adoră să pozeze sexy, dar știe cum să o facă astfel încât să nu pară vulgară.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu practică de mai bine de 5 ani dansuri latino, după cum reiese de pe pagina de Instagram, și este extrem de încântată de drumul pe care l-a ales în viață, căci și-a transformat pasiunea în ceva serios.

Tânăra nu și-a câștigat existența doar din dans până la intrarea la Survivor România. Până la 20 de ani a colaborat cu mai multe agenții de modelling, a fost hostess și a lucrat ca asistent manager.

ADVERTISEMENT