Life

De ce nu a fost Maria Constantin la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. “Nu am avut puterea. Durerea e prea mare”

Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian au fost foarte apropiați. Cu toate acestea, cântăreața nu a mers la înmormântare. Aceasta a explicat de ce a luat această decizie.
11.11.2021 | 19:22
De ce nu a fost Maria Constantin la inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian Nu am avut puterea Durerea e prea mare
Maria Constantin nu a mers la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian se cunoșteau de foarte mulți ani, de pe vremea când interpreta era doar un copil.

Aveau o relație foarte apropiată, aceasta spunând că îl vedea ca pe un al doilea tată.

Interpreta de muzică populară a fost atât de șocată și mâhnită încât nu a putut participa la înmormântarea regretatului artist.

ADVERTISEMENT

De ce nu a fost Maria Constantin la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. “Nu am avut puterea. Durerea e prea mare”

Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian aveau o relație foarte apropiată. Interpreta îl cunoștea de pe vremea când era doar un copil, iar după moartea tatălui său s-au apropiat și mai mult. Artista spune că îl considera un al doilea tată.

Moartea artistului a venit ca un trăsnet, iar Maria Constantin nu și-a revenit nici acum.

Nu a mers la înmormântare pentru că nu se poate gândi că Petrică Mîțu Stoian nu mai este în viață.

ADVERTISEMENT

“Tot timpul mă sfătuiam cu el, mai ales de când tatăl meu nu am mai fost, adică îl consideram ca un tată. În astea trei zile, în care s-a tot transmis la televizor, nu am avut puterea să merg acolo, deoarece era o durere mult prea mare.

Încerc așa să-mi revin, parcă oamenii dragi sufletului meu se duc unul câte unul și din păcate asta este viața. E destul de trist pentru că nimeni nu se aștepta, nici nu-mi vine să cred.

ADVERTISEMENT

Refuz să cred că s-a întâmplat lucrul ăsta și vreau să-i păstrez amintirea vie. Nici n-am avut puterea să merg acolo pentru că nu vreau să mă gândesc că nu mai este”, a spus interpreta de muzică populară la Antena Stars. 

Sute de oameni și-ai luat adio de la Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul “Maria Tănase” din Craiova. Apoi, a fost dus la Teatrul “Marin Sorescu”. Sute de oameni au mers să-și ia adio și să-l conducă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

“O aripă mi s-a frânt. Pe lângă faptul că era un bun prieten de-al meu, îmi era ca un frate. Asta nu o spun doar de dragul de a o spune, o spun relațiile noastre de prietenie”, spunea Constantin Enceanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT