Life

Maria Ilioiu de la Bravo ai Stil, desfigurată de medicul estetician: „ Eu voi rămâne cu cicatrici pe viață”

01.09.2020 | 11:10
Maria Ilioiu de la Bravo ai Stil desfigurata de medicul estetician  Eu voi ramane cu cicatrici pe viata
Maria Ilioiu de la Bravo ai Stil a fost desfigurată de medicul estetician
ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu de la Bravo, ai stil! Celebrities a făcut publice imagini și clipuri în care apare cu fața desfigurată, după ce tratamentele medicului estetician la care mergea de ceva timp i-au traumatizat fața.

Vedeta apare cu fața plină de acnee, predominantă în zona bărbiei, însă pielea fostei concurente a show-ului de la Kanal D este și găurită din cauza coșurilor de pe față.

ADVERTISEMENT

Acum, ea vrea să acționeze clinica la care a fost în Instanță, după ce susține că nu mai există remedii pentru ca pielea de pe față să revină la normal.

Maria Ilioiu de la Bravo, ai stil! Celebrities, desfigurată după un peeling chimic

Fosta ispită de la Insula Iubirii, de la Antena 1, și totodată ex concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit și emisiunea lui Dan Capatos despre tratamentul care i-a distrus la propriu fața, dând vina pe medicul estetician pentru ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT


„ Sper că ați văzut ce am pățit. Vă voi povesti eu de ce arăt așa. Haideți să focalizez eu niște detalii, după cum vedeți, pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf. Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață.Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit.”, a menționat Maria Ilioiu pe Instagram.

Maria Ilioiu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, a postat imaginile cu fața ei pe Instagram
Maria Ilioiu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, a postat imaginile cu fața ei pe Instagram

Cunoscută după show-ul de la Antena 1

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii care a făcut furori și la Bravo, ai stil! Celebrities, a devenit cunoscută după participarea în cele două show-uri, unde s-a făcut remarcată datorită personalității puternice și reacțiilor virulente în fața camerelor de luat vederi. La Antena 1, tânăra a reușit să fure inimile bărbaților în rolul de ispită, iar la Kanal D s-a luptat cu cele mai bune concurente, printre care și Andreea Tonciu, cu care a fost la cuțite. În prezent, ea este activă pe social media și Youtube.

ADVERTISEMENT