Life

Maria Ilioiu, ispita supremă de la Insula, umilită crunt: „I s-a cam luat faţa”

Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii, o face praf pe Maria Ilioiu. Ce spune despre ispita supremă.
11.07.2023 | 11:16
Maria Ilioiu ispita suprema de la Insula umilita crunt I sa cam luat fata
Maria Ilioiu, ispita supremă de la Insula Iubirii, umilită de o fostă concurentă / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii a simţit pe propria piele puterea de seducţie a Mariei Ilioiu. Şi asta pentru că, partenerul său, deja celebrul Aurel, a căzut în mrejele focoasei ispite fără prea mari eforturi. S-a îndrăgostit nebuneşte de ea, motiv pentru care, relaţia dintre Alexandra şi Aurel nu a mai avut viaţă lungă odată ajungi înapoi pe plaiurile mioritice.

Maria Ilioiu, ispită supremă fără nicio cucerire. Băieţii au vrut să scape de ea

Maria Ilioiu s-a vrut a fi în acest sezon un fel de cireaşă de pe tort. Sigură pe ea, dar şi pe calităţile ei, nu s-ar fi gândit nicio secundă că cei care ar fi trebuit să-i devină victime, o vor elimina după numai câteva zile petrecute pe Insula Iubirii. Şi nu doar că nu a făcut nicio victimă, dar a şi devenit persona non grata de care băieţii au vrut să scape de pe insulă.

ADVERTISEMENT

Nu ştim exact ce a făcut ca puterea de seducţiei a celebrei ispite Maria Ilioiu să pălească în timp. Şi asta pentru că în celelalte sezoane, băieţii mai că îi cădeau la picioare. Ba chiar au vărsat lacrimi pentru ea şi i-au implorat iubirea.

Una dintre victime a fost chiar Aurel, iubitul Alexandrei Diaconescu. Întrebată cum i s-a părut parcursul extrem de scurt al Mariei Ilioiu, fosta concurentă nu i-a prea adus cuvinte de laudă ispitei supreme. Ba mai mult, i-a luat apărarea lui Iulian, cel luat primul în vizor de Maria şi acuzat că ar bea cam mult.

ADVERTISEMENT

„Probabil dacă va citi ce o să spun acum, o să-mi scrie să-mi spună câteva chestii, dar nici nu mă interesează. Mie niciodată nu mi-a plăcut de ea, ca femeie. Nu mi se pare o femeie extraordinară. Pentru mine, cuvântul ‚femeie’  este un cuvânt pe care nu-l pot atribui oricărei deţinătoare de sex feminin.

De exemplu, în situaţia cu Iulian mi s-a părut răutăcioasă gratuit. Ca şi în sezoanele trecute, a vrut doar să iasă în evidenţă şi să fie în prim plan. Însă acum sunt mult mai multe ispite frumoase şi i s-a cam luat faţa, părerea mea. Cred că suferă foarte tare din cauza asta”, a spus fosta concurentă.

ADVERTISEMENT

Alexandra Diaconescu, despre „victimele” Mariei Ilioiu din celelalte sezoane: „Să fim serioşi, cu cine a avut ea succes?”

Iar Alexandra nu se opreşte aici cu criticile. Chiar dacă şi iubitul ei s-a numărat printre victimele Mariei Ilioiu, nu consideră că ispita supremă a făcut cine ştie ce cuceriri în materie de bărbaţi.

„Să fim serioşi, cu cine a avut ea succes? Cu Aurel care este Aurel, cu Sasha care este Sasha şi cu Adi sau cum îl chema care e Adi (n.red. râde). A fost vreun concurent puternic acolo şi ea a reuşit să facă ceva nemaivăzut?

ADVERTISEMENT

De exemplu cum a fost Nicoleta (n.red. Nicoleta Dragne) pentru Cătălin. Cătălin era un băiat jos pălăria, un băiat raţional. Şi a făcut fix ce a simţit datorită Nicoletei pentru că şi ea este o fată super mişto şi s-au îndrăgostit pe bune. Dar Maria ce a ispitit? A ispitit ce ar fi putut oricine”, e de părere Alexandra.

„Cum ai putea să cazi în ispită cu o femeie despre care ştii că este combinată”

Fosta concurentă are şi o explicaţie pentru eşecul amoros de care a dat dovadă ispita supremă în acest sezon. Ba chiar lansează şi ipoteza conform căreia, Maria Ilioiu şi-ar fi lăsat iubitul oficial acasă şi ar fi mers pe Insula Iubirii să-şi joace rolul de ispită, convinsă că va avea parte de cel puţin acelaşi succes ca şi în sezoanele precedente.

„Băieţii nu cred că au avut încredere în ea. Cine o mai urmăreşte sau cine a urmărit-o de-a lungul timpului, ştie că ea are o relaţie acasă. Ea se mai şi postează cu iubitul ei.

Cum ai putea să cazi în ispită cu o femeie despre care ştii că este combinată şi ştii că vine acolo fix ca să-şi joace rolul şi o mai dă şi urât la final. De ce te-ai pune în postura asta, cât de fraier să fii?”, a mai spus Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel.

Maria Ilioiu, despre parcursul scurt la Insula Iubirii: „Am fost pusă în situații ingrate și chiar umilitoare”

La rândul său, şi Maria Ilioiu are nişte explicaţii pentru eliminarea ei precoce de pe Insula Iubirii. Compatibilitatea cu băieţii, spune ea, a fost inexistentă în acest sezon, motiv pentru care nu şi-a putut demonstra puterea de seducţie.

„Din păcate am fost pusă în situații ingrate și chiar umilitoare, eu fiind aceeași persoană sinceră și directă, așa cum v-am obișnuit în alți ani. Compatibilitatea mea cu noile personaje nu a putut fi nici măcar la nivel de conversație. Din acest motiv nu mi-am putut etala aptitudinile specifice rolului. Am fost permanent obstrucționată și limitată de context și de timpul scurt petrecut acolo.

Probabil vă întrebați de ce au existat aceste diferențe dintre eu cea de acum și eu cea din alți ani. Răspunsul nu poate fi decât unul: Nu există diferențe decât fizice. La nivelul caracterului, ar fi fost realmente nefiresc să mă pot schimba radical de la un an la altul”, a spus Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu, acuzaţii la adresa show-ului de la Antena 1: “Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”

Şi nu doar incompatibilitatea cu băieţii i-a asigurat eşecul în acest sezon. Montajul emisiunii, spune Maria, ar fi de vină pentru lumina proastă în care a fost pusă în calitate de ispită supremă.

“Mediul, calitatea îndoielnică a oamenilor cu care m-am intersectat, precum și conjuncturile nefavorabile mi-au influențat în mod negativ parcursul. Toate acestea mi-au influențat și impresiile negative, intenționat extrase din contexte mai largi.

De exemplu, dintr-un dialog de 30 de minute, voi puteți vedea doar câteva secvențe. Dialogul a fost distorsionat în defavoarea cuiva, tocmai pentru a crea controversă, scandal și evident, audiența mult dorită. Mi-aș dori ca multe dintre multe dintre dialoguri și acțiuni să fi fost prezentate o idee mai în detaliu. Sunt convinsă că, în acest caz, impresia lăsată s-ar fi schimbat radical.

Doar că televiziunile au ca scuză penibilă faptul că nu le permite timpul să dea toate înregistrările făcute. Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”, a completat Maria Ilioiu pe contul ei de socialiazare.

ADVERTISEMENT