Life

Maria Lungu de la Survivor România 2023 s-a iubit cu un artist celebru. Despre cine este vorba

Maria Lungu de la Survivor România 2023, relație cu un cântăreț renumit. Cu cine a format un cuplu Războinica de la Pro TV.
10.01.2023 | 23:35
Maria Lungu de la Survivor Romania 2023 sa iubit cu un artist celebru Despre cine este vorba
Maria Lungu de la Survivor România 2023, relație cu un cântăreț renumit. Cu cine a format un cuplu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care în prezent este candidată în competiția sportivă din Republica Dominicană, s-a iubit cu un artist celebru. Despre cine este vorba și când au pus capăt legăturii amoroase.

Maria Lungu de la Survivor România 2023, relație cu un cântăreț renumit. Cu cine a format un cuplu

Maria Lungu este una dintre Războinicile de la Survivor România 2023, fiind o participantă care nu este străină de lumina reflectoarelor. Tânăra de 27 de ani a făcut parte în trecut din show-ul matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a iubit cu Mircea, fratele cântăreței Alina Eremia. Povestea dintre cei doi a început undeva în luna mai a anului trecut și chiar au apărut în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars unde au vorbit de sentimentele lor.

Din păcate, drumurile celor doi tineri s-au separat după o perioadă extrem de scurtă, în toamnă, Războinica mărturisind că a aflat de pe Internet că nu mai formează un cuplu cu renumitul artist de muzică ușoară.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu a fost vorba de infidelitate sau de alte neînțelegeri, Mircea Eremia precizând că a pus punct pentru că relația cu Maria Lungu de la Survivor România 2023 nu era destul de serioasă la momentul respectiv.

Mircea Eremia, cântăreț
Mircea Eremia, fostul iubit al Mariei Lungu de la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maria Lungu de la Survivor România 2023, pași spre împăcarea cu Mircea Eremia?

Maria Lungu de la Survivor România 2023 și fostul partener de viață, Mircea Eremia, au rămas în relații bune și discută destul de des pe rețelele de socializare. Cântărețul nu exclude o eventuală împăcare cu Războinica.

ADVERTISEMENT

„Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit. Nu se știe niciodată (n.r. dacă se vor mai împăca sau nu). Ne-am mai văzut pe rețelele de socializare.

Nu am mai vorbit prea mult, dar ne-am mai văzut pe aici, pe Instagram, pe Tik Tok. În ultima vreme n-am mai vorbit”, a spus fratele Alinei Eremia pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte de această legătură amoroasă concurenta de la Pro TV a format un cuplu cu Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei. S-au cunoscut în cadrul show-ului de la Kanal D, dar după marea finală s-au despărțit.

ADVERTISEMENT