Life

Cine este Maria Lungu din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. A apărut şi la Puterea Dragostei

Cine este Maria Lungu, concurentă la Survivor România 2023. Tânăra din echipa Războinicilor a fost și la Puterea Dragostei.
09.01.2023 | 07:14
Cine este Maria Lungu din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania 2023 A aparut si la Puterea Dragostei
Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Lungu se numără printre concurenții din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023, dar nu este străină de aparițiile la televizor. Tânăra a mai apărut și la Puterea Dragostei.

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023

La fel ca în cazul Faimoșilor, 12 concurenți s-au alăturat și echipei Războinicilor și sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în cadrul reality show-ului care astăzi, 9 ianuarie, revine cu un nou sezon la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Printre concurenții care se vor confrunta cu Faimoșii se numără și Maria Lungu. În vârstă de 27 de ani, tânăra este originară din Chișinău, Republica Moldova.

În 2021, Maria a participat la Puterea Dragostei, acolo unde a fost, pentru o scurtă perioadă, iubita lui Cristian Marinescu.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi nu a durat foarte mult, din nefericire. Maria și Cristian au decis să meargă pe drumuri separate la puțin timp după ce s-a încheiat emisiunea.

Concurenta a studiat designul vestimentar la Londra. În prezent, aceasta lucrează ca stilist pentru mai multe vedete din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

“Eu sper să imi fie bine si pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. Mă gândesc să fac și niste cursuri. Acum termin și școala auto.

Eu am făcut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova.”, a declarat ea în martie 2022, la Wownews.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, tânăra i-a anunțat pe internauți că va face parte din echipa Războinicilor la Survivor 2023 și i-a invitat pe aceștia să o urmărească pe micile ecrane.

“Sunt bucuroasă să vă anunț official ca fac parte din echipa RĂZBOINICILOR a noului sezon Survivor România.

Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper sa ma susțineți pe tot parcursul emisiunii și să mă urmăriți.”, a transmis concurenta înainte de începutul emisiunii.

Maria Lungu a avut o relație scurtă cu Mircea Eremia

Anul trecut, în luna mai, Maria Lungu și Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, și-au asumat public relația. Se pare că lucrurile nu au mers bine nici între cei doi, deoarece artistul a anunțat, după puțin timp, că este din nou singur.

Mai mult, Maria Lungu a spus, după anunțul lui Mircea Eremia, că nu știa despre decizia luată de cântăreț, și anume că acesta s-a despărțit de ea.

Înainte să ajungă la emisiunea Puterea Dragostei, Maria Lungu nu a avut parte de prea mult noroc în plan amoros. Tânăra a avut un logodnic care i-a fost infidel chiar înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT