Life

Maria Lungu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, înșelată înainte de nuntă: ”M-a indignat”

Maria Lungu, una dintre fostele concurente ale show-ului matrimonial Puterea Dragostei, a vorbit despre momentele neplăcute din relații, precizând că a fost înșelată.
19.03.2022 | 10:00
Maria Lungu fosta concurenta de la Puterea Dragostei inselata inainte de nunta Ma indignat
Maria Lungu de la Puterea Dragostei, înșelată înainte de nuntă. Cum a reacționat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, care a format un cuplu cu Cristian Marinescu în sezonul 3, a mărturisit că a fost înșelată de fostul partener de viață cu puțină vreme înainte de a ajunge în fața altarului. Tânăra a povestit cum a aflat.

Maria Lungu de la Puterea Dragostei, înșelată înainte de nuntă. Cum a reacționat blondina

Maria Lungu de la Puterea Dragostei nu are noroc în iubire, lucru pe care nu l-a ascuns deloc. Fosta iubită a lui Cristian Marinescu, a povestit cum a descoperit că cel cu care urma să se căsătorească nu îi este fidel.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D a mărturisit că totul s-a petrecut la petrecerea burlacilor, acolo unde bărbatul cu care trebuia să se căsătorească a pus ochii pe una dintre domnișoarele invitate în clubul respectiv.

„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui.

ADVERTISEMENT

Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei’”, a declarat Maria Lungu de la Puterea Dragostei în emisiunea Xtra Night Show, conform viva.ro.

Maria Lungu și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Frumoasa blondină nu a lăsat lucrurile nerezolvate, mai ales că fostul partener de viață nu a dorit să discute sincer cu ea pe marginea acestui subiect. I-a dat cu un pahar în cap și a plecat imediat din locație.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu au reușit să se termine frumos nici în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, unde s-a iubit cu Cristian Marinescu, cel care a câștigat marele premiu al sezonului 3. Imediat după concurs s-au despărțit.

Câștigătorul de la Kanal D a mărturisit la un moment dat că fosta concurentă i-a trimis mai multe mesaje jignitoare, deși nu mai formează un cuplu de multă vreme.

ADVERTISEMENT