Life

Maria Lungu de la Survivor România și Cristi Marinescu, ceartă în văzul lumii: „Ce ai făcut cu Seya?”

Maria Lungu de la Survivor România și Cristi Marinescu s-au certat pe TikTok, dezgropând morții din relația pe care cei doi au avut-o.
11.03.2023 | 10:35
Maria Lungu de la Survivor Romania si Cristi Marinescu cearta in vazul lumii Ce ai facut cu Seya
Maria Lungu de la Survivor România a fost într-o relație cu Cristi Marinescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Lungu de la Survivor România și Cristi Marinescu au avut o discuție în contradictoriu pe TikTok. Cei doi, foști iubiți la Puterea dragostei, reality-show difuzat de Kanal D, au jucat câteva meciuri pe rețeaua de socializare, iar în timpul confruntării au ieșit la iveală câteva lucruri interesante.

Maria Lungu de la Survivor România, ceartă cu Cristi Marinescu, fostul ei iubit

Deși au spus că nu mai au nimic de-a face unul cu celălalt, atitudinea pe care au avut-o când au stat la povești pe TikTok arată că niciunul nu a depășit cu adevărat despărțirea.

ADVERTISEMENT

Maria și Cristi s-au certat din cauza unui prieten comun pe nume Mirică, cu care blondina s-ar fi distrat. Buna înțelegere dintre acel băiat și Maria l-a ofticat destul de tare pe Marinescu.

Nici Maria nu s-a lăsat mai prejos, insinuând că ar fi tatonat, în paralel cu ea, cu alte fete, nominalizând-o inclusiv pe Seya de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

E Marinescu gelos? Maria: „Tu ce ai făcut cu Amira? Ce ai făcut cu Seya?”

„El nu acceptă să i se zică anumite lucruri. Nu poți controla deciziile anumitor oameni. Tu ce ai făcut cu Amira? Ce ai făcut cu Seya? Îți dau exemple.

Nu vreau să discut acum, dar tu știi foarte bine, Marinescu. Eu nu vreau să mă mai bag în mocirlă. Tu asta atragi. Nu mai vorbi! Mergi mai departe”, i-a reproșat Maria Lungu lui Cristi Marinescu, pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„Dacă îmi spuneți că vorbesc urât, e alegerea mea să vorbesc urât. Tu n-ai ce să-mi zici tu mie. Unu la mână: v-ați distrat doar voi.

Dacă tu ai văzut că sunt deranjat, ziceai, bă, ești tovarășul lui ăsta, oprește-te. Doi, el în calitate de prieten nu trebuia să facă treaba asta, dacă vezi că eu sunt deranjat de comportamentul lui”, a spus Cristi Marinescu destul de indignat.

ADVERTISEMENT

Cristi a mai spus că nu e vorba de gelozie la mijloc, însă nu acceptă ca prietenii lui să râdă și să vorbească, în absența sa, cu fostele sale iubite, în acest caz, Maria Lungu.

 

 

 

ADVERTISEMENT