Life

Mariajul Ginei Pistol cu Smiley e în pericol? Și-a pus fanii pe gânduri: „Nu este mult timp”

Au apărut probleme între Gina Pistol și Smiley la doar câteva luni de la nuntă? Mesajul îngrijorător al fostei vedete de la Antena 1.
03.08.2023 | 14:34
Mariajul Ginei Pistol cu Smiley e in pericol Sia pus fanii pe ganduri Nu este mult timp
Mesajul îngrijorător transmis de Gina Pistol pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu de mult, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și au avut o nuntă de vis, urmată de o lună de miere ca în povești. Dar fosta vedetă de la Antena 1 a publicat recent în mediul online un mesaj cu care și-a pus fanii pe gânduri. Au apărut deja probleme?

Mesajul publicat de Gina Pistol, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Smiley

Pentru mulți, Gina Pistol și Smiley sunt un cuplu model. Discreți la început, și-au început relația cu ani de zile în urmă. Viața lor a fost completată de micuța Jospehine, pe care o consideră o minune, iar la finalul lunii mai s-au și căsătorit. 

ADVERTISEMENT

Imediat după, au plecat într-o lună de miere ca în povești, unde au descoperit sudul Franței. Frmoasă, dar scurtă a fost călătoria celor doi, căci s-au întors destul de repede în România, având multă treabă aici.

În timp ce Gina Pistol a făcut cel mai mare sacrificiu de dragul familiei și a pus pe pauză cariera sa, plecând de la Antena 1, Smiley este în continuă ascensiune în viața profesională. Artistul produce muzică, în țară, dar și în afară.

ADVERTISEMENT

Susține concerte peste concerte, iar recent au început și filmările pentru Vocea României. Astfel că, în comparație cu soția lui, cântărețul petrece mult mai puțin timp acasă. Tocmai de aceea, ultimul mesaj al ex-moderatoarei de la Chefi la cuțite i-a îngrijorat pe fani.

„Nu spun să renunți la tot, ai putea sa petreci mai mult timp cu familia ta”

Gina Pistol a distribuit în mediul online, la doar câteva luni de la nunta cu Smiley, un videoclip în care un tânăr vorbește despre cât de important este să ai grijă în viață de cei dragi, să le acorzi atenție.

ADVERTISEMENT

„75 de ani! Atât o să ajungi să ai, dacă ești norocos! 75 de ani, 75 de ierni, 75 de primăveri, 75 de veri, 75 de toamne. Dacă te gândești, nu este foarte mult timp, așa că nu-l irosi! Ieși din această cursă a vieții și uită complet de lucrurile superficiale, care îți preocupă toată existența.

Și întoarce-te acum la ceea ce este, de fapt, important.  Nu spun să lași totul la voia întâmplării. Spun că tu poți să devii un explorator. Ai putea să te iubești mai mult, ai putea să profiți de niște oportunități.

ADVERTISEMENT

Ai putea să trăiești mai mult, să petreci mai mult timp cu familia ta, ai putea să te conectezi cu acea parte a ta care se bucură și nu care se teme”, este mesajul videoclipului publicat de Gina Pistol, care îi face pe unii să se gândească dacă nu cumva mariajul cu Smiley a început să scârțâie, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT