Life

Cele mai tari momente de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Videoclip emoționant. ”Tu ești acasă pentru mine”

Momentele cele mai tari de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Videoclip emoționant cu evenimentul grandios de la finalul lunii mai.
28.06.2023 | 22:51
Cele mai tari momente de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Videoclip emotionant Tu esti acasa pentru mine
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe data de 27 mai 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au postat un videoclip cu cele mai frumoase momente de la nunta lor. Cei doi au stârnit emoție fanilor și au primit mulțimi de comentarii referitoare la ziua când și-au unit destinele pentru totdeauna. S-au căsătorit civil și religios.

Momente emoționante de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

”Și a fost o nuntă ca-n povești” așa aș putea să închei una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginilor. În acestea totul pare o poveste demnă de un film despre romantism.

ADVERTISEMENT

Peste două mii de aprecieri a adunat Gina Pistol la filmulețul publicat, iar fanii nu au ezitat să-i scrie. ”Felicitări pentru unicitatea voastră”/ ”Așa este, o nuntă și-o iubire ca-n povești! Vă felicit!”/ ”Cat sunteți de minunați! Sa va iubiți mereu”, au spus admiratorii.

Smiley descrie în cele mai frumoase cuvinte povestea sa de iubire cu Gina Pistol. Artistul consideră că și-a întâlnit aleasa la momentul potrivit, când ambii erau deja pregătiți să înceapă o relație serioasă. Totodată, Smiley o vede pe Gina Pistol soția și mama perfectă.

ADVERTISEMENT

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, spune Smiley pe fundalul videoclipului.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit după 7 ani de relație

O perioadă, Smiley și Gina Pistol și-au ținut secretă relația, abia în 2020 și-au recunoscut-o, printr-un filmuleț postat pe youtube, în care își anunțau fanii că urmau să devină părinți. Ceea ce s-a și întâmplat în 2021, căci Gina Pistol a născut-o pe Josephine.

ADVERTISEMENT

Josephine i-a făcut părinți pentru prima oară pe Smiley și Gina Pistol. Pe data de 27 mai, solistul și fosta prezentatoare de la Antena 1 și-au spus ”Da!” în fața stării civile, după care au mers la biserică pentru a li se face și cununia religioasă.

După slujbă, Smiley și Gina Pistol s-au îndreptat către petrecerea de nuntă, unde au avut mulțimi de invitați. Evenimentul a avut loc într-o seră aparte, de la liziera Pădurii Snagov. Familie, prieteni și colegi de breaslă le-au fost alături.

ADVERTISEMENT

”Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Linistea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale (…)”, a scris Smiley pe facebook înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT