Life

Marian Godină a răbufnit după ce tatăl lui Vlad Pascu a fost agresiv cu jurnaliștii: ”Așchia nu sare departe de trunchi”

Marian Godină, mesaj tranșant după ce tatăl lui Vlad Pascu i-a lovit pe jurnaliști. Ce a putut să spună polițistul brașovean.
14.09.2023 | 20:33
Marian Godina a rabufnit dupa ce tatal lui Vlad Pascu a fost agresiv cu jurnalistii Aschia nu sare departe de trunchi
Marian Godină, mesaj tranșant după ce tatăl lui Vlad Pascu i-a lovit pe jurnaliști. Ce a putut să spună polițistul brașovean. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Godină a răbufnit după ce tatăl lui Vlad Pascu a fost agresiv cu jurnaliștii. Scriitorul consideră că așchia nu sare departe de trunchi și că nu se mai poate pune problema unui anturaj prost pentru tânărul de 19 ani.

Marian Godină, mesaj tranșant după ce tatăl lui Vlad Pascu i-a lovit pe jurnaliști. Ce a putut să spună polițistul brașovean

Marian Godină a lăsat un mesaj tranșant pe rețelele de socializare după ce tatăl lui Vlad Pascu i-a lovit pe jurnaliști. Polițistul brașovean este de părere că educația tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai este trăsătură de familie.

ADVERTISEMENT

Creatorul de conținut a mai subliniat și faptul că nu crede că adolescenții o iau pe drumuri greșite doar pentru că fac parte din anturaje nepotrivite. Scriitorul a discutat inclusiv despre mama tânărului de 19 ani.

„La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi. 

Maică-sa tocmai ce a fost reținută pentru 24 de ore. Ar fi încercat să șantajeze martorii”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook. Postarea polițistului a adunat numeroase comentarii și aprecieri.

ADVERTISEMENT

Mama lui Vlad Pascu, reținută de autorități

Marian Godină a revenit cu mai multe informații despre mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu. Femeia care locuiește într-un cartier de lux din Capitală a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Primele informații arată că femeia ar fi șantajat niște martori din dosarul fiului ei. Aceasta i-ar fi sunat pe tinerii care se aflau în autoturismul condus de fiul său în momentul tragediei și i-ar fi instruit legat de declarații.

ADVERTISEMENT

Mai mult, le-ar fi spus ce să nu dezvăluie în fața oamenilor legii. Adolescentul de 19 ani, Vlad Pascu, a lovit din plin mai multe persoane, două fiind ucise, după ce s-a urcat sub influența drogurilor la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT