Life

Marian Godină, reacție neașteptată după ce a văzut filmul ”Tati part-time”: ”Două ore de fericire pură”

Marian Godină a avut o reacție complet neașteptată după ce a văzut filmul ”Tati part-time”. A fost sau nu impresionat acesta de producție?
18.01.2024 | 00:11
Marian Godina reactie neasteptata dupa ce a vazut filmul Tati parttime Doua ore de fericire pura
Marian Godină, reacție neașteptată după ce a văzut filmul ”Tati part-time”. Sursă foto: Instagram, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Godină nu este nici critic de film și nici actor. Chiar și așa, el a ales să își spună părerea despre rolul Evei din filmul Tati part-time. Iar reacția lui a fost una poate neașteptată pentru multe persoane.

Marian Godină, reacție neașteptată după ce a văzut filmul ”Tati part-time”

Filmul ”Tati part-time” a debutat în cinematografe la începutul lunii ianuarie. Și s-a dovedit a fi un real succes. Deși rulează deja din 2 ianuarie, chiar și acum este pe locul întâi în box office.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 230.000 de persoane au mers să vadă producția românească. Iar dincolo de reacțiile pozitivă însă, filmul a generat și o adevărată revoltă în mediul online. Rolul primit de Eva Măruță în filmul ”Tati part-time” i-a nemulțumit pe mulți.

A urmat un val de reacții, iar numeroși actori celebri din România i-au luat apărarea fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță. Iată că acum, Marian Godină face și el dezvăluiri, chiar neașteptate.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a mers și el la cinema să vadă filmul ”Tati part-time” în care joacă Eva Măruță. Într-o postare pe pagina de Facebook acesta și-a spus părerea despre întreaga peliculă, dar și despre cum s-a simțit în sala de cinema.

Marian Godină o numește pe Eva Măruță ”actriță”. El a catalogat filmul ca fiind excelent și mai mult de atât, spune că fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță joacă extrem de bine și că este talentată.

ADVERTISEMENT

Ce părere are despre Eva Măruță

Mai mult de atât, acesta a subliniat faptul că cel mai probabil, Eva va mai juca și în alte filme în viitor. Iar dincolo de asta, întreaga sală a apreciat ceea ce a văzut. O mulțime de copii și părinți au râs cu poftă, povestește Marian Godină.

La finalul postării sale, acestea le-a recomandat și altor persoane să meargă în cinema să vadă filmul. În opinia lui este vorba despre ”două ore de fericire pură”. Totodată, acesta a ținut să o felicite și pe Eva pentru rolul său.

ADVERTISEMENT

„Am scris textul ăsta cu gândul la actrița Eva Măruță și la comentariile pe care le-a atras apariția ei în filmul Tati part-time. Am folosit termenul actriță pentru că am fost la film duminică. Filmul e excelent, Eva joacă extrem de bine, e foarte expresivă și talentată.

Sunt convins că va mai juca în filme, ar fi și păcat să nu. Cel mai mult m-au impresionat râsetele zecilor de copii veniți cu părinții în sală. Râdeau cu poftă, erau fericiți. Un film pe care îl pot recomanda cu tot dragul, chiar dacă nu aveți copii. Dacă aveți, cu atât mai mult vi-l recomand, pentru că le veți oferi aproape două ore de fericire pură. Felicitări, Eva!”, a scris pe Facebook Marian Godină.

ADVERTISEMENT