Life

Andra și Cătălin Măruță au răbufnit după ce Eva a primit numeroase critici pentru rolul din Tați part time: „Suntem datori”

Cătălin Măruță a transmis un mesaj tuturor celor care au criticat-o pe Eva după lansarea filmului Tați part-time. Și Andra a avut ceva de spus.
10.01.2024 | 23:05
Andra si Catalin Maruta au rabufnit dupa ce Eva a primit numeroase critici pentru rolul din Tati part time Suntem datori
Cătălin Măruță a sărit în apărarea fiicei sale. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mesaj a transmis Cătălin Măruță după ce Eva, fiica sa și a Andrei, a fost criticată pentru prestația din filmul Tați part time. Prezentatorul de la Pro TV a fost afectat de comentariile negative.

Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță la vederea criticilor primite de Eva

Recent s-a lansat filmul Tați part time, în care Eva Măruță a avut un rol important. Comedia a fost pe placul multora și la fel și actul artistic al micuței în vârstă de doar opt ani.

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum era de așteptat, au fost și persoane pentru care prestația fiicei lui Cătălin și a Andrei Măruță nu a fost pe plac. Și în timp ce unii au oferit critici constructive, alții au recurs la jigniri.

În fața unei asemenea situații, vedetele s-au văzut nevoite să reacționeze, căci fericirea celor doi copii ai lor este pe primul loc. Cătălin Măruță a transmis un mesaj clar în mediul online.

ADVERTISEMENT

Astfel, moderatorul de la Pro TV a vorbit despre puterea pe care cuvintele o poate avea asupra unui adult, dar mai ales a unui copil care se află la început de drum și crede că viața este roz.

„Să nu jignim fără sens”

Pe de altă parte, Cătălin Măruță a afirmat că firesc ar fi ca oamenii să se susțină unii pe ceilalți, nu să se tragă în jos. „’Nu vei reuși niciodată’, ‘Ești praf’, ‘Lasă-te de meserie’… Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine?

ADVERTISEMENT

Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, este mesajul transmis de Cătălin Măruță pe Facebook după ce a văzut comentariile negative primite de Eva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andra a reacționat și ea după ce a citit un articol care îi lua apărarea fiicei sale. „Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg! Mulțumim pentru mesaje!”, a afirmat artista.

ADVERTISEMENT