Life

Marian Golea știe ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie. Ele dau lovitura în plan financiar, vine perioada de aur

Marian Golea, despre nativii binecuvântați în noiembrie. Ei stau bine la capitolul finanțe, urmează o lună extraordinară.
22.10.2023 | 12:05
Marian Golea stie ce zodii au noroc la bani in luna noiembrie Ele dau lovitura in plan financiar vine perioada de aur
Marian Golea, despre nativii binecuvântați în noiembrie. Ei stau bine la capitolul finanțe, urmează o lună extraordinară. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Marian Golea știe ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie. Ele dau lovitura în plan financiar, vine perioada de aur. Urmează o lună de Câine, care nu este tocmai frumoasă, care le oferă putere unora care nu o folosesc în scop pozitiv.

Marian Golea, despre nativii binecuvântați în noiembrie. Ei stau bine la capitolul finanțe, urmează o lună extraordinară

Marian Golea, specialist în astrologie chinezească, a dezvăluit în cadrul emisiunii Exlusiv VIP de la Prima TV, care sunt previziunile pentru prima parte din luna noiembrie. Ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte!

ADVERTISEMENT

Șobolan

E o perioadă proastă pentru că Cocoșul este dușman și mai vine și Steaua 5 care aduce o distrugere totală. Vin dificultăți în a pune în aplicare unele planuri. N-are sens să semnați contracte.

Bivol

Sunt două stele proaste, dar cu toate astea noiembrie e o lună bună. Multe lucruri se transformă în victorii, primesc bani. Mare atenție, la mâncare și conflictele cu ceilalți, la certuri.

ADVERTISEMENT

Tigru

Acest nativ o duce senzațional, dar trebuie să își controleze comportamentul. Se cere o atenție sporită la relațiile de căsătorie.

Iepure

Marian Golea spune că zodia are tendința de a genera noroc. Noiembrie e posibil să fie cea mai bună lună din an, mai ales că prietenul lor secret este la putere.

ADVERTISEMENT

Dragon

Urmează o perioadă bună din punct de vedere al prosperității, dar apar piedici în a începe planuri noi. Atenție la oportunități. Poți face bani fără probleme.

Șarpe

Cei care nu sunt într-o relație au mari șanse să-și întâlnească sufletul pereche în noiembrie. Sunt multe oportunități la orizont.

ADVERTISEMENT

Cal

E o lună senzațională, ești marele beneficiar, însă pot apărea mici accidente sau au fost deja. Ești popular și în plus, este o perioadă norocoasă în plan amoros. Poți strânge bani.

Capră

Noroc divin din belșug. Afacerea devine mai bună sau apar avansări la locul de muncă. Tot ce vrei se îndeplinește.

Maimuță

Ai parte de ajutor divin și nesperat de la oamenii din preajma ta. Noiembrie este despre noroc la învățătură și la a învăța lucruri noi.

Cocoș

E o lună proastă și cu energie foarte scăzută. Marian Golea le atrage atenția acestor nativi asupra sănătății. E un preludiu pentru anul viitor.

Câine

O duci bine, cu noroc și posibilitatea de a-ți îndeplini planurile. Cauți noi activități și e foarte posibil să îți învingi competitorii.

Mistreț

Steaua 5 este cea care te caracterizează. În mod normal o duci rău, doar că luna noiembrie este una extraordinară. E o perioadă foarte bună.

ADVERTISEMENT