Life

Marian Golea știe ce zodii au noroc la bani în luna septembrie. Ele dau lovitura în plan financiar

Marian Golea a spus ce zodii au noroc la bani în septembrie. Acești nativi au șanse mari să dea lovitura în plan financiar.
12.09.2023 | 11:53
Marian Golea stie ce zodii au noroc la bani in luna septembrie Ele dau lovitura in plan financiar
Marian Golea a dezvăluit ce zodii au bani în septembrie. Sursa foto: Captură YouTube, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Goleaa dezvăluit ce zodii vor avea noroc la bani în luna septembrie. Acești nativi dau lovitura și se bucură de câștiguri din punct de vedere financiar.

Marian Golea a dezvăluit ce zodii au noroc bani în septembrie

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu, astrologul Marian Golea a făcut previziuni pentru septembrie. Unele zodii se vor bucura de noroc în plan financiar, în timp ce altele au parte de provocări din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Bivolii se numără printre cei care vor avea noroc în septembrie. În afară de faptul că le merge bine în plan sentimental, se folosesc de carismă pentru a ocupa unele poziții. Apar bani pentru ei.

“Atenție mare. El este pe val rău de tot luna aceasta. În sfârșit i-a ieșit și lui pe plan sentimental. Are o combinație extraordinară, care îi aduce dragoste și își poate folosi carisma pentru a ocupa anumite poziții. Atenție foarte mare, folosiți-vă această calitate. Apar bani”, a spus Marian Golea la Prima TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și Tigrilor le merge bine, chiar dacă nu la fel ca Bivolii. Sunt creativi, iar acest lucru îi va ajuta foarte mult. Dragonii pornesc ceva luna aceasta, dar se va dezvolta abia mai târziu, poate chiar anul viitor.

Șobolanii o duc și ei bine, dar în plan sentimental. Sunt șanse mari să se îndrăgostească, după cum a mai spus astrologul Marian Golea. Cocoșul și Maimuța vor face bani, chiar dacă primul nu are o energie foarte bună.

ADVERTISEMENT

Va fi o lună bună pentru nativii Șarpe, în comparație cu cea precedentă. În schimb, ar putea apărea anumite conflicte care le-ar putea încurca planurile făcute.

Nativii care au probleme cu banii

Din păcate, nu va fi o lună foarte bună pentru Iepuri, care s-ar putea să fie întrerupți din planurile lor. Dușmanul lor luna aceasta va fi Cocoșul.

ADVERTISEMENT

Calul nu va avea o lună foarte bună, ba chiar este cel mai afectat dintre nativi. Ar fi bine să nu se enerveze și să nu asculte ceea ce spun oamenii din jur. Oaia pierde bani și va avea un conflict în plan financiar.

Câinelui nu-i va merge bine în septembrie, dar nici în celelalte luni rămase ale anului. La rândul lor, Mistreții vor fi afectați din punctul de vedere al sănătății.

ADVERTISEMENT