Life

Marian Golea a dezvăluit ce zodii triumfă în luna iunie. Prosperitate și bucurie pentru acești 3 nativi

Marian Golea a spus ce zodii triumfă în luna iunie. Trei nativi se bucură de prosperitate și bucurie în prima lună de vară.
02.06.2023 | 09:59
Marian Golea a dezvaluit ce zodii triumfa in luna iunie Prosperitate si bucurie pentru acesti 3 nativi
Marian Golea a dezvăluit ce zodii triumfă în luna iunie. Sursă foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Marian Golea a prezentat horoscopul chinezesc pentru luna iunie. Doar anumite zodii se bucură de prosperitate și bucurie în următoarea perioadă. Cine sunt acești nativi? Șobolanul spre exemplu are șansa să dea mare lovitură.

Marian Golea spune că Șobolanul e în rai

Șobolan

E în rai. După ce că e o lună bună pentru el, are două stele. Steaua victoriilor și steaua multiplicării. Tot ce e frumos pe lumea asta va avea el. Sănătate, face cașcaval, iar pe lângă asta, toate lucrurile care par a fi încuiate se deschid deodată, spune Marian Golea, la Prima Tv.

ADVERTISEMENT

Bivol

Este ajutat, însă el trebuie să facă toate lucrurile. Vine Șarpele și îi aduce inteligența. Se anunță o lună absolut genială pentru el. Nu o să se întâlnească prea des cu ea, pentru că urmează două luni care nu îl prea ajută. Mai târziu trebuie să fie atent la accidentări și trădări.

Tigru

O duce și mai bine. Ei pot să se bazeze pe prieteni care să îi ajute să își îndeplinească toate planurile. Nu te duci tu să rezolvi, intri într-o horă și te ajută lumea nemaipomenit, mai spune astrologul Marian Golea.

ADVERTISEMENT

Iepure

Din nefericire, dacă sunt copii s-ar putea să o aibă o gură mai mare, se întâlnesc două stele urâte de tot. Atenție mare pentru adulți. Adulții pot să aibă multe conflicte verbale în urma cărora își vor pierde prietenii, sau pe cei apropiați.

Șarpele are probleme în relație

Dragon

Are o stea de dragoste, de învățătură. Dacă ar avea examene, le-ar fi luat pe toate. În același timp, el este protejat de familie, dar și de cei apropiați în luna iunie, mai precizează astrologul Marian Golea. 

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu o duce nici el rău, numai că are o problemă cu relațiile. Trebuie să lucreze mai mult la relațiile cu prietenii și cu familia. E foarte tentant să calce strâmb, să se împiedice. Dar în același timp poate să aibă o relație foarte bună în viitor, adaugă acesta.

Cal

El o duce chiar mai bine. Are o stea a prosperității. Formidabil o duce din toate punctele de vedere. Singurul lucru la care nu o duce bine este durerea de inimă. Să aibă grijă la inimă, aceasta este singura chestie, avertizează astrologul.

ADVERTISEMENT

Oaia

Nu o duce binișor deloc. O să vină niște probleme de sănătate care nu-i vor da pace pentru următoarele luni. Nu e numai ce se întâmplă luna asta. Este o chestie cu o traiectorie mai lungă, acum începe.

Marian Golea spune că cea mai afectată zodie este Cocoșul

Maimuța

E fată deșteaptă. Nu se ceartă cu lumea, cu toate că are gura mare. A ajuns la o maturitate și își dă seama că nu poate să mai schimbe omul în luna iunie, mai arată astrologul Marian Golea.

Cocoșul

Este pe primul loc din coadă. Este cel mai afectat. Are niște stele de metal prea multe. Există posibilitatea de accidente, de răniri. Deși este o lună bună de Șarpe, care e aliatul lui, nu e bine să facă operații pe cât posibil. Dacă trebuie neapărat să o faci, o faci.

Câinele

O să aibă o lună foarte bună. Una din lunile bune ale anului, pentru că a fost pus la colț tot anul, mai precizează astrologul Marian Golea, care aducă că acești nativi au avut puține perioade benefice în ultimele lunii de zile.

Mistreț

E foarte bun. Mai bine să stea puțin pe acasă, nu se ceartă cu nimeni, nu e nimic rău. Cel mai slab luna asta este familia. În centrul casei există o stea a distrugerii. Pot apărea certuri, divorțuri, dar și neînțelegeri. 

ADVERTISEMENT