Life

Marian Olteanu din serialul Clanul, accident bizar în propria casă. Ce a pățit actorul. ”S-a întâmplat”

Marian Olteanu din serialul Clanul a fost victima unui accident bizar în propria casă. Ce a pățit actorul și cum se simte?
03.09.2023 | 15:38
Marian Olteanu din serialul Clanul accident bizar in propria casa Ce a patit actorul Sa intamplat
Marian Olteanu din serialul Clanul, accident bizar în propria casă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Olteanu din serialul Clanul a suferit una accident bizar în propria casă. Actorul spune că s-a ales cu un ochi vânăt, iar incidentul a fost cu adevărat unul neașteptat. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Marian Olteanu din serialul Clanul, accident bizar în propria casă

Marian Olteanu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul de față. Are un rol important în serialul Clanul și de asemenea, muncește enorm pentru a obține ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Dincolo de serialul Clanul, acesta a mai jucat și în alte producții cinematografie. Totodată, actorul joacă și în diferite piese de teatru, unde poate fi văzut de publicul larg.

Iată că recent, Marian Olteanu a suferit un accident. Nu pe platourile de filmare pentru serialul Clanul, ci acasă. Acesta s-a mutat la casă nouă și i-a invitat pe mai mulți prieteni pe terasă. Ce a urmat apoi întrece orice fel de așteptare.

ADVERTISEMENT

Actorul povestește că stătea de vorbă, iar la un moment dat, un prieten a scăpat ceva pe jos. Erau față în față, iar atunci când s-a aplecat să ridice obiectul respectiv, nu l-a văzut pe actor.

Actorul s-a ales cu un ochi vânăt

Astfel, ridicându-se rapid, acesta l-a lovit destul de tare pe Marian Olteanu fix în ochiul stâng. Acesta s-a ales cu un ochi grav avariat, dar și cu un hematom pe sprânceană, după cum povestește chiar el.

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat să mi se învinețească foarte tare un ochi. În sensul că ochiul stâng a fost grav avariat, după cum se vede mai am un hematom la sprânceană, încă nu-mi simt sprânceana. Mi-am luat un cap în sprânceană de la un prieten foarte bun de-al meu.(…)

Stăteam la vorbă, la o serată de vară și dintr-o dată, prietenul meu fiind mai mic de înălțime ca mine, a scăpat ceva pe jos, noi eram față în față, și când s-a aplecat, el fâșneț așa din fire, s-a ridicat repede și mi-a prins și mie o lovitură zdravănă”, a mărturisit Marian Olteanu pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. După accidentare, actorul spune că nimeni nu i-a crezut povestea. Nici măcar mamei sale nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat, așa că i-a sunat prietenul pentru a se convinge.

Chiar și așa, Marian Olteanu se bucură că lucrurile nu au fost mai grave. Actorul spune că ar fi putut să se lovească la nas, sau la gură, ceea ce ar fi putut fi cu mult mai complicat.

ADVERTISEMENT
Tags: