Life

Marian Râlea, prima reacție după ce a fost acuzat de o fată că a lovit-o când era mică. „Am primit de la Magi două dosuri de palme”

Marian Râlea, prima reacție după ce a fost acuzat că a lovit o fată după un spectacol. Tânăra spunea că a fost bătută de celebrul actor.
28.04.2023 | 16:45
Marian Ralea prima reactie dupa ce a fost acuzat de o fata ca a lovito cand era mica Am primit de la Magi doua dosuri de palme
Marian Râlea, prima reacție după ce a fost acuzat de o fată că a lovit-o. Foto: Youtube / Europa FM
ADVERTISEMENT

Marian Râlea a avut prima reacție după ce a fost acuzat de o fată că a lovit-o la un spectacol. Iată ce a avut de spus celebrul actor.

Marian Râlea, prima reacție după ce a fost acuzat de o fată că a lovit-o

Marian Râlea spune că nu își amintește nimic, mai ales pentru că este vorba de o întâmplare petrecută acum mulți ani. Actorul spune că nu crede că a făcut așa ceva, pentru că el iubește copiii.

ADVERTISEMENT

Marian Râlea spune că nu este felul lui de-a fi să reacționeze așa dur în fața unui copil. Și în niciun caz nu crede că a lovit vreunul dintre copiii care a participat la spectacolele lui.

„Nu-mi amintesc aşa ceva! Şi nu cred să fi făcut una ca asta. Am lucrat şi am interacţionat cu sute sau mii de copii, motiv pentru care susţin că nu cred că e posibil aşa ceva! Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod”, a spus acesta, pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Ce acuză fata care a participat la un spectacol. Spune că a fost bătută de Marian Râlea

O tânără a povestit abia acum un episod dramatic din viața ei. Fata susține că atunci când avea opt ani a fost bătută de Marian Râlea după un spectacol la care a participat.

Aceasta a spus că a fost invitată pe scenă, dar după spectacol actorul s-a purtat foarte urât cu ea. A vrut să primească un poster gratis cu autograf, dar totul a degenerat de acolo.

ADVERTISEMENT

Tânăra acuză că Marian Râlea a reacționat dur. După ce i-a bătut obrazul, actorul ar fi luat foc și i-a dat două palme peste față.

„Eu, care nu știu de unde naiba tocmai învățasem un gest nu prea frumos, mi-am dus degetul la obraz, ca și cum i-aș fi bătut obrazul… Na… un copil de 8 ani… așa am făcut, recunosc!

ADVERTISEMENT

Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de două ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: «Nesimțito, la obraz să-i faci lu mă-ta și lu tac-tu, nu mie! Marș acasă, nesimțito»”, susține tânăra, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: