Life

Marilu Dobrescu, la un pas să fie răpită de traficanți. Ce a pățit influencerița este incredibil: ”Am și filmări cu poliția”

Momente de panica pentru celebra influenceriță, Marilu Dobrescu. Aceasta a fost la un pas distanță aș fie răpită de traficanți.
14.01.2023 | 14:19
Marilu Dobrescu la un pas sa fie rapita de traficanti Ce a patit influencerita este incredibil Am si filmari cu politia
Marilu Dobrescu, vacanță de coșmar la Polul Nord. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. Aceasta își ține la curent fanii cu mai toate evenimentele din viața ei și așa a făcut-o și de această dată.

Marilu Dobrescu, vacanță de coșmar la Polul Nord

Marilu Dobrescu și iubitul său, Iustin, au plecat în vacanță și nu oriunde, la Polul Nord. Greșeala lor a fost însă că că nu au rezervat cazarea, sperând că se vor bucura de fel de fel de experiențe.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu avea să știe în ce situație vor ajunge cei doi. Într-o postare pe contul său de Instagram, Marilu Dobrescu a dezvăluit că a fost un pas distanță să fie răpită.

Iustin, iubitul ei se afla la recepție pentru a lucra pe laptop, în timp ce Marilu s-a pus în pat în apartament, alături de câinele său. Mai departe, au început să se audă niște sunete ciudate de afară.

ADVERTISEMENT

Marilu a vrut să afle ce se întâmplă, iar mai apoi a observat o dubă cu numere rusești, ce a urmat apoi, nimeni nu ar fi crezut.

”Aseară eram la un pas de a fi răpită de lângă apartament de niște traficanți ruși. Am și filmări cu poliția și altele. (…) 

ADVERTISEMENT

Se auzeau țipete la un moment dat, oameni care vorbeau, sunet de mașină care pune frână și conduce repede după… (…) La un moment dat voiam să merg la mașină. Am fost cu mâna pe clanța de la ieșirea din spate de cel puțin 15 ori, dar de fiecare dată era ceva care să mă oprească. (…)

A oprit o dubă cu numere de Rusia. Își căutau următoarele victime. În timp ce eu auzeam sunetele alea ciudate…”, le-a povestit Marilu, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, fanilor săi. 

ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu, la un pas să fie răpită

La scurt timp, vecinii celor doi, mai exact mamă și un copil au ieșit din apartament la acel moment, iar cei din dubă s-au năpustit asupra lor pentru a-i băga cu forța înăuntru.

Marilu Dobrescu a povestit cum mama și copilul au început să fie trași cu forța în duba respectivă, însă femeia a reușit să scape și să o ia la fugă alături de fiul său.

După cele întâmplate, influencerița este în stare de șoc nu înțelege cum a putut să fie martoră la un astfel de eveniment șocant.

”Ghinionul face că vecinii noștri, o mamă cu copilul ei de 15 ani, să iasă din apartamentul lor fix în momentele alea… Ăștia din dubă au sărit pe ei să îi bage cu forța în duba lor.

Tremur, vă jur. (..) Mi se taie respirația când îmi reamintesc tot”, a mai spus Marilu Dobrescu.

Influencerița a publicat și mai multe imagini cu dubele de poliție și de asemenea le-a explicat în detaliu fanilor săi întreg șirul poveștii care a speriat-o atât de tare.

Menționăm faptul că influencerița împărtășește cu fanii săi fiecare moment din viața ei, fie el unul fericit, fie trist, iar aceasta este și motivul pentru care sute de mii de persoane o urmăresc pe rețelele de socializare și sunt abonate și la canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT